Beidzot ir nākusi klajā informācija par to, cik daudz mantojumā ir saņēmusi Elīna Maligina. Summa tiešām iespaidīga!

Lieki teikt, ka par šo ir runāts pietiekami daudz, taču pašlaik tas ir aizgājis līdz galam un zināma noslēguma fāze, respektīvi Maligina ir saņēmusi, tā saucāmo mantojumu, kurā iekšā ie kāda naudas daļa no Valērija Maligina. Iepriekš jau tika paziņots, ka kopumā Maliginai bija jāsaņem veseli 8,1 miljoni Eiro. Lielākā daļa mediju raksta, par to, cik tad viņa ir patiesībā saņēmusi un tagad viņa tikusi piekrāpta, jo neesot saņēmusi pat pusi no šīs summas.

Taču vai ir kāds pamats, kādēļ viņa nav saņēmusi šo konkrēto naudu? Ir zināms, ka 25. Maijā mantiniece pie konkrēta notāra noslēdza vienošanos, ka Elīnai Maliginai pienāksies neatņemamas daļas vērtība, kas naudas izteiksmē ir naudas izteiksmē ir 8,1 miljons Eiro.

Pašlaik gan viss ir noticis nedaudz savādāk un Maligina visu summu nemaz nav saņēmusi un saņēmusi daudz mazāku daļu, nekā ticis solīts. Bet pats galvenais jautājums, cik tad viņa īsti ir saņēmusi?

Nav gan zināms, kas notiks tālāk, tomēr ir zināms tas, ka Maligina tikusi piekrāpta un nemaz nav saņēmusi visu solīto naudu, taču ir tapis zināms, ka viņa ir saņēmusi 2,7 miljonus Eiro, kas arī ir diezgan iespaidīga summa.

Atliek vien skatīties, kas notiks tālāk un vai Maligina saņems visu lielo naudas summu!

Spread the love

Pievienot komentāru