Aminata, Toms Grēviņš un Eduards Rediko meklē jaunos talantus konkursā ,,Zelta Balss – Pavasaris”

Aprīļa izskaņā, jau trešo reizi norisinājās populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss ,,Zelta Balss Pavasaris’’, kas šoreiz notika ar ģenerālsponsora BONO” un Dižozols” atbalstu.

Konkursa žūrijas sastāvā šogad bija dziedātāja un dziesmu autore Aminata, radio dīdžejs un televīzijas raidījumu vadītājs Toms Grēviņš, kā arī jaunais un talantīgais dziedātājs Eduards Rediko. Šogad konkurss norisinājās Valmierā. Kopā konkursā piedalījās 487 dalībnieki no visas Latvijas, kuri pieskandināja koncertzāli ,,Valmiera”.

Konkursa viens no galvenajiem mērķiem ir ne tikai veicināt bērnu muzikālo attīstību, bet arī rosināt komponistus radīt bērnu un jauniešu vokālajām spējām atbilstošas dziesmas un popularizēt latviešu un ārzemju komponistu skaņdarbus. Šāda veida konkursi dod iespēju sevi parādīt kā jaunu populārās mūzikas dziedātāju, iegūt skatuves pieredzi un, protams, jaunus kontaktus industrijā. 

Koksnes tirdzniecības uzņēmums “Bono” un meža apsaimniekošanas uzņēmums “Dižozols” pārstāvis Jānis Upenieks stāsta kādēļ uzņēmums atbalsta šādus pasākumu:

Mūsu uzņēmumu filozofija un pamatvērtības ietver jēdzienu- Cilvēks – attīstības centrā. Tas nozīmē sekot ilgtspējīgas attīstības principam ne tikai uzņēmējdarbībā, bet arī rūpēs par darbiniekiem, sabiedrību un nākotnes paaudžu attīstību. Bērni, jaunieši izstrādā savu vērtību sistēmu no tām vērtībām, kuras sabiedrība rada. Tādēļ, cik iespējams, atbalstam, sponsorējam un iesaistāmies bērnu un jauniešu attīstībai veltītos pasākumos.

Esmu divu ķiparu tētis un zinu, ka rūpes par bērna emocionālo un intelektuālo izaugsmi ir fundamentāla nepieciešamība. Mēs sniedzam atbalstu sociālajiem projektiem, sporta organizācijām, dažādiem konkursiem, kuru mērķis ir bērnu emocionālā izaugsme, disciplīnas un veselīgas pašapziņas veicināšana. Katru gadu ziedojam tiem, kam tas visvairāk ir nepieciešams.

Spread the love

Pievienot komentāru