Ministru prezidents Krišjānis Kariņš nācis klajā ar svarīgu paziņojumu visiem iedzīvotājiem

Ar svarīgu paziņojumu klajā nācis Latvijas ministru prezidents Krišjānis Kariņš, kurš, reaģējot uz 9. un 10.maija notikumiem, uzdevis divus rīkojumus iekšlietu ministrei Marijai Golubevai.

 

Latvija ir demokrātiska, neatkarīga un tiesiska valsts, kurā tās iedzīvotājiem ir tiesības justies pilnībā drošiem par savas pilsoniskās, demokrātiskās un patriotiskās nostājas paušanu, pauž Ministru prezidents Krišjānis Kariņš, reaģējot uz 9. un 10.maija notikumiem pie pieminekļa Uzvaras parkā.

Latvijas valsts okupācijas un nedemokrātisku režīmu slavināšana, kara noziegumu attaisnošana un popularizēšana nav pieļaujama nekādā formā, nevienā vidē vai datumā.

Tiesībsargājošo iestāžu misija ir sabiedriskās kārtības un tiesiskuma nodrošināšana saskaņā ar Satversmē ietvertajām demokrātiskajām vērtībām un cieņu pret Latvijas valsti,” pauž K. Kariņš.

Lasi arī: “Var kļūt vēl neprognozējamāks.” Putins apņēmies turpināt karu ārpus Donbasa, norāda ASV izlūkdienestu direktore

Vienlaikus viņš norāda, ka sabiedriskās kārtības nodrošināšana nedrīkst notikt uz demokrātisko un Latvijas valstiskumu apliecinošo vērtību ierobežošanas rēķina.

Latvijas iedzīvotājiem, Latvijas patriotiem, tās valstiskuma aizstāvjiem savā zemē ir jājūtas droši un pārliecinātiem, ka viņu demokrātiskās tiesības tiks pilnībā respektētas un nodrošinātas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu kādus rīkojumu uzdevis Ministru prezidents

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru