Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2022. gada 9. maija līdz 15. maijam visām zodiaka zīmēm

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Merkurs dosies retrogrādā Dvīņu zīmē. Viņš tevi metīs atpakaļ. No vienas puses, tas ir palēninājums, un, no otras puses, jūs varēsiet atrisināt un neatgriezeniski aizvērt “piekārtās” problēmas, veikt nepieciešamo darbu ar kļūdām.

Jupiters palīdzēs gūt panākumus sociālajās aktivitātēs. Kad esat kļuvis redzams un veiksmīgs, izmantojiet šo laiku, lai uzlabotu savu tēlu un uzticamību.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Mēness tuvākajā nedēļā Vēžiem ieņems ļoti neizdevīgu stāvokli un neļaus gūt panākumus svarīgos jautājumos. Tāpēc atlikt tos uz labvēlīgākiem laikiem.

Jupiters būs sasniegumu sektorā un palīdzēs plānošanā, augstu mērķu izvirzīšanā un nākotnes prioritāšu noteikšanā. Nedēļas nogales nav piemērotas smagam darbam un rūpēm. Atpūtieties un atpūtiniet prātu un ķermeni.

 

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Lauvai aptumsumi nepaliks bez pēdām. Jūsu dzīvē notiks svarīgas pārmaiņas, un lēmumi, šķiet, nāks paši no sevis. Esiet uzmanīgs un veiciet savus uzdevumus īpaši atbildīgi.

Galu galā šajā laikā paveikto nevarēs labot vai mainīt. No 10. maija Jupiters jums dāvās jaunas iespējas un iespējas. Tas jo īpaši attiecas uz ceļošanu un mācībām.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Galvenā valdošā planēta Devs Merkurs sāks savu retrogrādo kustību, kas beigsies 2022. gada 3. jūnijā. Nākamajā nedēļā un līdz savas planētas retrogrādas beigām nesāciet nekādus svarīgus un liela mēroga projektus.

Sakārtojiet lietas aktuālajās lietās. Tajā pašā laikā neieslīgsti rutīnā. Galu galā Jupiters neaizmirsīs jūs apbalvot ar iespējām, kuras ir svarīgi redzēt un nepalaist garām. Tas galvenokārt attiecas uz naudu.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem svarīgākais periods nākamajā nedēļā būs no ceturtdienas līdz sestdienai, no 2022. gada 12. maija līdz 14. maijam. Mēness atradīsies tavā zīmē, kas palīdzēs tev pārvarēt Jupitera, Veneras un Plutona nelabvēlīgo ietekmi.

Protams, periods ir tālu no ideāla, taču nakts gaismeklis “piecelsies” par jums un “pārvarēs” visas galvenās problēmas un nepatikšanas. Pievērsiet uzmanību notikumiem savā personīgajā dzīvē un partnerattiecībās. Ieslēdziet ekonomisko režīmu, īpaši nedēļas nogalēs.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Astrologs atgādina, ka šonedēļ pirms Mēness aptumsuma, kas tavā Skorpiona zīmē notiks 16. maijā. Tāpēc ir jārīkojas ar aci pret šo nozīmīgo notikumu. Nepārslogojiet sevi, neuzņemieties pārāk daudz pienākumu.

Taupiet savus spēkus un nervus. Jupiters piespiedīs jūs kļūt atbildīgākam, turklāt tas dos jums daudz iespēju.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieka Jupitera patronplanēta ievērojami uzlabos jūsu intuīciju un novērojumus. Tas ļaus zīmes pārstāvjiem būt “uz veiksmes viļņa”. Īpaši veiksmīgs būs radošajiem Strēlniekiem. Nepalaidiet garām iespēju parādīt savu talantu.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Nākamā nedēļa atnesīs Mežāžiem tik ilgi gaidītu mieru. Jūsu garastāvoklis ir vienmērīgs, un tikai sestdiena jums “uzmetīs” dažas problēmas. Pozitīvu pārmaiņu vēstnesis būs Jupitera pāreja uz jūsu mājas un ģimenes sektoru.

Sāciet plānot svarīgus notikumus savās mājās un personīgajā dzīvē.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Neparedzēti apstākļi prasīs no Ūdensvīra izlēmīgu un pārliecinātu rīcību. Necenties izvairīties no atbildības un nebēg no tev uzticētajiem uzdevumiem. Izdari izvēli, pieņem lēmumus, izsaki savu viedokli.

Gaidiet pozitīvas ziņas, patīkamas iepazīšanās un draugu loka paplašināšanos, jaunas zināšanas un interesantus ceļojumus, ko jums gatavo Jupiters.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivju dzīvē turpināsies aizvadītās nedēļas tendences. Jūs esat spēka un apņēmības pilns, varat rīkoties drosmīgi un aktīvi. Tomēr esiet gatavs atvadīties no kaut kā vai kāda. Nenožēlo – tavā dzīvē ienāks kaut kas skaistāks.

Centies koncentrēties uz dzīves materiālo pusi – jaunu darbu, ienākumus un uzkrājumus.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru