Kas bija zīmītē, ko princese Diāna atstāja viņas avārijas priekšvakarā, un kāpēc tā kļuva pravietiska

 

Šķiet, ka visi mīl princesi Diānu. Tas bija patiesi populāra princese, kuru pat sauca par “tautas siržu karalieni”. Kad viņas vairs nebija, briti, traģēdijas apmulsuši, sirsnīgi apraudāja lēdiju Dī.

Kad pirmais emociju vilnis norima, daudzi prātoja: vai tiešām automašīna iekļuva avārijā – negadījumā, vai situācija bija kādam izdevīga, kas nozīmē, ka tā bija sarīkota? Eļļu ugunij pielēja atrastā princeses zīmīte, kurā viņa atzina, ka vīrs vēlējies no viņas atbrīvoties …

 

Kas bija princeses Diānas piezīmē?

Princese Diāna 1997. gadā piedzīvoja avāriju ar savu šoferi, bet princis Čārlzs tika izsaukts uz nopratināšanu tikai 8 gadus pēc Lielbritānijas Metropolitēnas policijas izveides. Vienība nodarbojās ar īpaši svarīgām, sarežģītām  lietām. Lēdijas Diānas nāves izmeklēšana bija pazīstama kā operācija Pedžets.

Lasi arī: Šis attēls nav melnbalts. Krāsa, kuru redzat, pateiks, vai esat ģēnijs vai vienkārši talantīgs

Galvenais pierādījums un izmeklēšanas priekšmets bija Diānas slepena piezīme, kurā viņa paredzēja savu traģisko aiziešanu “bremžu neveiksmes un nopietnas galvas traumas dēļ”. Diāna rakstīja, ka princis Čārlzs jau sen ir vēlējies apprecēt savu divu dēlu auklīti Tigiju Legu-Burku un izmanto Kamillu tikai, lai dotos prom.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Spread the love

Pievienot komentāru