Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2022. gada 9. maija līdz 15. maijam visām zodiaka zīmēm

Andžela Perla apgalvo, ka nedēļa no 2022. gada 9. līdz 15. maijam ir absolūti nepiemērota svarīgu lēmumu pieņemšanai. Galu galā šis ir Merkura retrogrāda laiks, aptumsuma koridors, neparedzams Urāns un planētas Lielā krusta konfigurācija.

Aktīvas darbības uz brīdi atmet malā un esi piesardzīgs, iesaka eksperte.  Lūk arī detalizētāka prognoze.

 

Vispārējā prognoze

Šajā laikā cilvēkus pārņems neticams nogurums. Nāksies sevi atturēt un daudzējādā ziņā ierobežot, pielāgoties un locīties, pielāgoties negaidītiem un pārsvarā nelabvēlīgiem apstākļiem.

10. maijā Jupiters pāries Auna zvaigznājā. Šī planēta ugunīgā zīmē sarežģīs jau tā grūto dzīvi, izraisīs izsitumus. Tās var būt atlaišanas, šķiršanās, studiju pārtraukšana augstskolā, karjeras pārtraukšana, kuras cēlonis būs tieši uzbudināmība un nepacietība.

Tajā pašā laikā dažus procesus bremzēs Merkura retrogrāds, kas par tādu kļūs 11. maijā. Esiet gatavs tam, ka jūsu bizness ritēs atpakaļgaitā, pretējā gadījumā jums būs jāatgriežas pie neatrisinātiem jautājumiem un nepabeigtiem projektiem. Mums būs jālabo kļūdas, jāpārtaisa, jāatskatās pagātnē. Jebkurā nesaprotamā situācijā meklējiet palīdzību pie pieredzējušākiem un zinošākiem cilvēkiem.

Sestdien un svētdien, 2022. gada 14. un 15. maijā, ir aptumsuma koridora beigas. Šis periods dos perspektīvas un atvērs acis uz svarīgām lietām. Esiet gatavi pārsteigumiem un pārmaiņām.

Neskatoties uz to, ka viss nebūs viegli, ar pareizu pieeju izdosies izvairīties no nepatikšanām, apgalvo astroloģe. Rūpējieties par savu veselību un drošību.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Planēta Jupiters ieiet Auna zīmē. Tas palīdzēs jums būtiski paaugstināt pašcieņu, veselīgas ambīcijas un pašpilnveidošanās slāpes. Jūtieties brīvi plānot liela mēroga uzdevumus un projektus, taču nepārvērtējiet savas iespējas.

Piektdien esi uzmanīgs finanšu lietās. Personīgajā dzīvē sagaidiet nepatīkamus pārsteigumus no Venēras.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsis būs spiests atskatīties Jupitera ietekmē Aunā. Tas notiks tā, ka pagātne jūs interesēs vairāk nekā nākotne. Turklāt jūs piesaistīs noslēpumi, vēloties uzzināt to pavedienus.

Iesaistīties ezotērisko, garīgo prakšu izpētē. Centieties izvairīties no konfliktiem un attiecību noskaidrošanas, īpaši ar cilvēkiem, kas ir vecāki par vecumu vai amatu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru