Andželas Perlas maija horoskops visām zodiaka zīmēm – būs kā pa kalniem un lejām

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi maijā atradīs īstus domubiedrus. No 10. maija vajadzēs kaut ko pārtaisīt vai pabeigt. Iespējams, pie jums atgriezīsies cilvēki, kurus jūs ilgi neesat redzējuši, vai arī jūs atsāksiet savas vecās attiecības. Priekšplānā izvirzīsies romantika un mīlestība.

Mēness aptumsuma laiks 16. maijā būs jaunumiem un pārmaiņām profesionālajā jomā bagāts, turklāt ne no tiem patīkamākajiem. No 30. aprīļa līdz 16. maijam iespējamas veselības problēmas. Pievērsiet uzmanību miegam un uzturam, ievērojiet diētu, atbrīvojieties no sliktiem ieradumiem.

Vissvarīgākais periods jums būs maija beigas – šis ir ideāls laiks, lai izteiktu paziņojumu. Paplašiniet savu sociālo loku un esiet aktīvs profesionālajā jomā, taču uzmanieties no konfliktiem.

29. maijā varēja sākties jauns romāns. Iesaistīties labdarībā un sevis pilnveidošanā.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Šis būs laimīgs mēnesis Vēžiem. Tevi gaida veiksme profesionālajā jomā, paaugstināšana amatā vai ienesīgi projekti. Sasniedza augstumus un radoši zīmes pārstāvji. Laikā no 10. maija līdz 3. jūnijam būs jāpāriet uz attālinātu darbu vai uz laiku jāmaina dzīvesvieta.

11. maijā sagaidiet ienesīgus piedāvājumus. 22. maiju pavadiet vienatnē un pēc 25. maija atsāciet aktivitātes. Tevi gaida interesanti uzdevumi un īsti domubiedri. Vientuļie zīmes pārstāvji satiks savu mīlestību.

 

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Maijā Lauvām par sevi atgādinās pagātnes jautājumi, un tie beidzot būs jāatrisina. Jūs varat plānot ceļojumu, bet tikai līdz 10. maijam – pirms Merkura retrogrāda sākuma. Gaidiet pakas no tālienes. Maijā nav nepieciešams slēgt līgumus, parakstīt svarīgus dokumentus. Tāpat esiet gatavs tam, ka jūsu plāni pēkšņi mainīsies.

11. maijā tavā dzīvē būs dramatiskas pārmaiņas. Iespējams, mainīsit darbu vai pārcelsities uz dzīvi citā pilsētā vai valstī. Personīgajā dzīvē būs pārmaiņas. Pēc 22.maija pienāks svarīgu jaunumu periods, 29.maijā iespējami laulību priekšlikumi vai izdevīgas sadarbības sākums.

Lasi arī: Ķīniešu horoskops 2022. gada maijam: ko meža čūska ir sagatavojusi visām zīmēm

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām maijā jābūt piesardzīgām. 3. un 11. maijā iespējama negaidīta peļņa. Dzīvsudrabs retrogrāds pievērsīs jūsu uzmanību profesionālajai sfērai.

Šajā brīdī aizveriet visus jautājumus. Mums ir jārisina radinieku problēmas. Spontānas darbības ir kontrindicētas. Rūpīgi pārdomājiet katru pieņemto lēmumu. Mēness aptumsums 16. maijā dāvās jaunas iepazīšanās un izkustēšanās. No 22. maija karjeras un finanšu sektorā sāksies daudzsološs periods.

Pie jums atnāks ilgi gaidītā stabilitāte. Jauns mēness 30. maijā mudinās meklēt jaunu darbu pie seniem paziņām.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem aptumsuma koridora periods būs nestabils. Jums nevajadzētu pieņemt svarīgus lēmumus un rīkot nopietnas sanāksmes.

Tāpat neesiet aktīvs Merkura retrogrāda laikā no 10. maija līdz 3. jūnijam. Šis periods ir piemērots apmācībām, pārsūdzībām, atjaunošanai. Nepērciet aprīkojumu un neparakstiet svarīgus dokumentus. No 11. maija līdz 29. oktobrim ir laimīgs periods attiecību formalizēšanai un ģimenes papildināšanai.

Mēness aptumsums 16. maijā aktualizē mantojuma un parādu atmaksas tēmu, savukārt no 22. maija priekšplānā izvirzīsies komunikācija un ceļojumi, paziņas un palīdzība radiem un draugiem. 29. maijs ir labu ziņu un peļņas diena, 30. maijs ir lielisks ceļojumiem un pārcelšanās iespējām.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Maijs Skorpioniem dos jaunas finansiālas iespējas. Mēness aptumsuma laikā emocijas sasniegs augstu vilni. No 3. līdz 11. maijam dzīvē būs pārmaiņas un parādīsies jauni projekti.

Merkūra retrogrāds palīdzēs nomaksāt parādus, taču nevajadzētu pirkt kaut ko lielu. Mēness aptumsums 16. maijā pavērs tev jaunus apvāršņus, īpaši personisko attiecību jomā. No 22. maija esi aktīvs darbā un ceri uz peļņu.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Maijs ir ļoti laimīgs mēnesis Strēlniekiem. Šis ir labo ziņu un jaunu romānu, attiecību atjaunošanas un dāvanu laiks. Laimīgākās dienas ir no 11. maija līdz 25. maijam. 22. maijā iespējama paaugstināšana amatā, jauns darbs. Labvēlīgs laiks radošumam un rūpēm par savu veselību. No 30. maija sagaidāmas jaunas iepazīšanās un svarīgas sarunas.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Aptumsuma koridora laikā Mežāžiem labāk nepieņemt nekādus lēmumus. 3. maijā Venera atnesīs tev harmoniju, laimi un naudu. Veiksmīgi atrisināsi nekustamo īpašumu jautājumus, kā arī saņemsi labas ziņas no draugiem. Merkura retrogrāda laikā jūs varat atgriezties savā vecajā darbā vai satikt cilvēku no pagātnes. Būtu jauki ēst pareizi un atjaunot režīmu. No 10.maija līdz 3.jūnijam nav vēlams slēgt jaunus līgumus.

21. maijā tevi gaida ceļojums vai remonts, pārmaiņas attiecībās ar tuviniekiem. No 29.maija – patīkams randiņu, tikšanos un atpūtas perioda sākums.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīriem maijs būs komunikācijas un mācību, drošas iepirkšanās un patīkamu izbraucienu mēnesis. Jūs sāksit darīt to, kas jums patīk, un tas nesīs jums peļņu.

No 10.maija līdz 3.jūnijam neparakstiet nekādus svarīgus dokumentus. 11. maijā iespējama liktenīga tikšanās vai pārvākšanās. Šis ir iespēju un finansiālās stabilitātes laiks. Mēness aptumsums 16. maijā dos jums jaunas iespējas un karjeras notikumus, kā arī patiesu mīlestību. 25. maijs ir ceļojumu, sarunu, tikšanās, darba ar dokumentiem laiks.

Jaunā mēness laikā var rasties mīlas trijstūri.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm ir risks kļūdīties laika posmā no 30. aprīļa līdz 16. maijam, aptumsumu koridorā. 3. maijā sākas peļņas un pašcieņas pieauguma periods. Merkūrs retrogrāds no 10. maija liks kaut ko pārtaisīt un atgriezties. Ja plānojat pārcelties, tas var neizdoties.

11. maijā sākas ienesīgu darba piedāvājumu un ienākumu pieauguma periods. 16. maijs būs attiecību noskaidrošanas un neskaidru situāciju noskaidrošanas kulminācija. Varbūt tiesa beigsies. 22. maijā Saule sniegs enerģiju ģimenes ceļojumiem, darbam no mājām un finansiālām problēmām.

29. maijs ir labs laiks sapulcēm un saziņai, un 30. maijā var pārvākties vai uzsākt remontdarbus.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru