Ķīniešu horoskops 2022. gada maijam: ko meža čūska ir sagatavojusi visām zīmēm

Maijs ir ne tikai darba, bet arī atpūtas, svētku un jaunu cerību mēnesis. Mēs vēlamies gūt panākumus visos jautājumos, taču paļauties tikai uz saviem spēkiem nav saprātīgi.

Ķīniešu horoskops ļauj uzzināt, kas katru zīmi sagaida tuvākajā mēnesī, kādus pārsteigumus mums gatavo periods un arī kurām dienām jāpievērš īpaša uzmanība.

 

Koka čūskas laiks

2022. gada maijā visa vara pāries meža čūskas rokās, un mums vajadzētu ar viņu atrast kopīgu valodu. Tā ir gudra zīme, kas nepalaidīs garām iespēju būt gudram. Tāpēc ir vērts būt gataviem likteņa jokiem. Ar daļu pašironijas tev veiksies daudz veiksmīgāk, jo Čūska jūt līdzi cilvēkiem, kuri spēj adekvāti novērtēt savas spējas un rīcību.

Lasi arī: Vasilisa Volodina nosaukusi maija svarīgākos astroloģiskos datumus, kuriem jāpievērš īpaša uzmanība / piesardzība

Koka čūska nekad nepārkāpj atļauto robežu, tur cilvēkus attālumā. Viņa ir nepatīkama tenkas un tenkas, tāpēc jums ir jāuzrauga sava runa. Nepatikšanas jūs apies, ja būsiet atturīgāks, uzmanīgāks jebkurā dialogā. Īpaši neesiet atklāti pret svešiniekiem.

 

Ķīniešu horoskops maijam dažādām zīmēm

Kas sagaida katru ķīniešu horoskopa zīmi 2022. gada maijā? Dažas zīmes, diemžēl, pārāk labi nesadzīvo ar čūsku, savukārt uz citām, gluži pretēji, var paļauties visu mūžu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk konkrēti par katru zīmi

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru