Ķīniešu horoskops 2022. gada maijam: ko meža čūska ir sagatavojusi visām zīmēm

 

Trusis un kaza.

Pašapmāna važi var iedragāt jūsu apziņu. Dažreiz aizdomīguma dēļ ir grūti atšķirt īsto no tā, par ko sapņojāt. Labāk neizdarīt nepārprotamus secinājumus. Gan slikti, gan labi, tie novedīs jūs prom no patiesības. Vienkārši vērojiet, kas notiek. Pēdējā pavasara mēnesī jums nevajadzētu paļauties uz cilvēkiem, kurus tik tikko pazīstat, pat ja tie šķiet taisnības tēls.

 

Vērsis, gailis un pūķis

Šīs pazīmes var atviegloti nopūsties, jo mēnesis būs jautrs un viegls. Noskaņojumu pacels tas, ka budžets sāks augt. Kas tieši pie tā novedīs, ir atkarīgs no konkrētās dzīves situācijas.

 

Tīģeris un cūka.

Taču šiem cilvēkiem būs nedaudz grūtāk nodibināt kontaktu ar Koka čūsku. Pavasara pēdējā mēnesī viņu karjera var iestigt. Tīģeris un Cūka var saskarties ar personīgām problēmām. Lai samazinātu nepatikšanas, varat mēģināt iegūt čūskas līdzjūtību. Iegādājieties čūskas ornamentu vai līdzīgu figūriņu. Esiet savaldīgs un uzmanīgs.

 

Čūska un suns

Laiks pievērsties iekšējiem procesiem. Notiks pārvērtības, par kurām jūs pat nenojaušat. Piemēram, jūsu dusmas uz kaut ko vai kādu var pēkšņi zaudēt nozīmi, jūs piedosit likumpārkāpējiem.

 

Žurkas, pērtiķi un zirgi

Maijā gūsi lielus panākumus, taču nebūs jāsēž pie plīts. Jūs gaida smags darbs un pilnīga koncentrēšanās uz mērķi. Meklējiet nestandarta problēmu risināšanas veidus. Kopējā labuma vārdā var noslēgt mieru ar konkurentiem.

 

Svarīgi datumi maijā

Maijā būs vairāki īpaši nozīmīgi datumi.

Lasi arī: Vasilisa Volodina nosaukusi maija svarīgākos astroloģiskos datumus, kuriem jāpievērš īpaša uzmanība / piesardzība

 

2. maijs. Lieliska diena ceļošanai. Ceļā varēsi sakārtot domas, kā arī uzlādēties ar pozitīvām emocijām.

8. maijs Koncentrējieties uz attiecībām ar mīļajiem, īpaši ar vecākiem. Ja jūs tos neesat redzējis ilgu laiku, mēģiniet tos apmeklēt.

3., 19., 31. maijā. Esiet uzmanīgs un uzmanīgs. Pat pašreizējo problēmu risināšana var būt ļoti sarežģīta.

24. maijs. Strādājiet pie pozitīviem garīgiem modeļiem. Mērķa vizualizēšana sniegs jums iekšēju motivāciju.

29. maijs. Iespējami dažādi piedzīvojumi. Nesteidzieties baseinā ar galvu.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru