Andželas Perlas maija horoskops visām zodiaka zīmēm – būs kā pa kalniem un lejām

Pēc slavenās astroloģes Andželas Perlas prognozēm, 2022. gada maijs Aunam būs diezgan ienesīgs mēnesis un Lauvām nepatīkamu ziņu laiks. Noskaidrojām arī, ko zvaigžņu eksperte prognozē visām pārējām zodiaka zīmēm.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Brīnišķīgs mēnesis šim Uguns stihijas pārstāvim. Šis ir patīkamu dāvanu laiks no Visuma. Jūs kļūsiet daudz pievilcīgāks pēc izskata, un attiecības ar citiem būs harmoniskas.

Uzlabosies arī finansiālā situācija. Iespējami jauni sasniegumi izglītībā: nokārtot eksāmenus, atgūties, lai mācītos universitātē, mainītu automašīnu. Neaizmirstiet par Merkura retrogrādu un Mēness aptumsumu savā zīmē. Šis periods būs riskants finanšu lietās un ģimenes attiecībās.

Lasi arī: Ķīniešu horoskops 2022. gada maijam: ko meža čūska ir sagatavojusi visām zīmēm

Astroloģe iesaka atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem un doties pie psihologa. No 22. maija tavā dzīvē var atgriezties pagātnes cilvēki, tiks risināti konflikti ar tuviniekiem. Mēneša pēdējās trīs dienas būs izdevīgas. 30. maijā vari doties ceļojumā un mainīt dzīvesvietu.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Maijs Vērša karjerā un ģimenes dzīvē ir neaizmirstamu pārsteigumu un asu pavērsienu mēnesis. Iespējama pārcelšanās. Labākā atpūta jums šajā laikā ir ceļojums uz laukiem, dabu, pikniku. Vientuļais Vērsis uzsāks attiecības, kuras tomēr negribēs reklamēt, vai arī tas būs romāns no attāluma. Šis ir lielisks periods psiholoģijas vai garīgo prakšu praktizēšanai.

Šobrīd nesāciet jaunu biznesu un projektus – tie izrādīsies nerentabli un neperspektīvi. Varbūt atgriešanās pie iepriekšējā darba vai ieilguša projekta pabeigšana.

Mēness aptumsums 16. maijā palīdzēs jums pielikt punktu ieilgušam ģimenes konfliktam. 22. maijā sagaidi peļņu, no 29. maija – sirsnīgas un tīras mīlestības periodu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru