Astroloģes Marijas Oņiščenko prognozes par tuvojošos kara beigu datumu – viņa vienīgā nosaukusi precīzu datumu

Oņiščenko nosauc svarīgu datumu, kas saistīts ar šiem notikumiem.  2022. gada 16. maijs. Pēc astrologa domām, priekšvakarā vai tieši šajā dienā Krievijas Federācijas prezidents zaudēs savu amatu. Marija nosauca arī vēl 2 datumus: 2023. gada 5. oktobri un 2024. gada 4. janvāri. Viņai šīs dienas asociējas ar nopietnu garīgās veselības problēmu rašanos. Un viņš arī saka, ka vienā no šiem datumiem Putina var vienkārši nebūt.

Pēc astrologa domām, karš pilnībā beigsies vasarā, proti, 2022. gada 10. jūlijā.  Tomēr Marija brīdina, ka karš var atkārtoties pēc 2–2,5 gadiem.

Lai tas nenotiktu, Ukrainai šajā laikā ir jāsargā savas robežas valstiskā līmenī. Tajā pašā laikā jāsaprot, ka kārtējais karš ir sliktākais iespējamais scenārijs. Citiem vārdiem sakot, to var novērst.

 

Kas Ukrainu sagaida nākotnē

Marijas Oņiščenko prognozes ir diezgan iepriecinošas. Viņa uzskata, ka Ukrainai būs nepieciešami aptuveni 5-7 gadi, lai atjaunotu visas izpostītās pilsētas. Un tad valsts veiks strauju ekonomisko un politisko lēcienu. Pēc 7 gadiem Ukraina ieies starptautiskajā līmenī. Skaista, spēcīga un neatkarīga, ar savu skaidru politisko nostāju valsts būs vienā līmenī ar citām Eiropas valstīm.

Lasi arī: Šis attēls nav melnbalts. Krāsa, kuru redzat, pateiks, vai esat ģēnijs vai vienkārši talantīgs

Šodien aprit 56. diena Krievijas pilna mēroga karam pret Ukrainu. Visi ir noguruši, un tas ir labi. Tomēr ukraiņi nezaudē ticību labākajam, un viņu cīņasspars ar katru dienu kļūst stiprāks. Mūsdienās vairāk nekā jebkad agrāk cilvēkiem ir vajadzīgs morāls atbalsts. Un bērniem īpaši vajadzīga palīdzība.

Mēs ticam, ka pavisam drīz karš beigsies ar Ukrainas pelnītu uzvaru. Un debesis virs jūsu galvas mūžīgi būs mierīgas!

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru