Kāds britu skolnieks uzrakstīja vēstuli Ukrainas prezidentam. Un saņēma atbildi!

Kāda britu skolnieka vēstule Ukrainas prezidentam kļuvusi par vienu no spilgtākajiem pasaules atbalsta piemēriem karā par valsts brīvību un neatkarību.

Kā tas nonācis pie valsts galvas un kāda bija Vladimira Zeļenska atbilde, uzzināsiet tuvākajās minūtēs.

Kā kļuva zināms, viena no Lielbritānijas skolām vāca humāno palīdzību ukraiņiem. Kopumā bija gandrīz trīs simti dažādu paku. Kā jau varēja nojaust, tajos bija medikamenti, drēbes, pārtika, tualetes piederumi un pat četri ratiņkrēsli.

Lasi arī: Astroloģes Marijas Oņiščenko prognozes par tuvojošos kara beigu datumu – viņa vienīgā nosaukusi precīzu datumu

Taču to visu vidū īpašu uzmanību piesaistīja  viena Ukrainas prezidentam Volodimiram Zelenskim adresēta vēstule. To uzrakstīja 12 gadus vecs skolnieks no Trinity School un Durham Athletic College. Interesanti, ka zēns to darīja slepeni no visiem. Turklāt viņš pat necerēja saņemt atbildi.

 

Bet ko gan britu skolnieks varētu rakstīt Vladimiram Zeļenskim, jūs jautājat. Varbūt ir vērts sākt ar to, ka Tomass, tas pats skolnieks, vērsās pie valsts galvas kā labākā prezidenta un labprāt palīdz Ukrainai.

Galu galā, kā zināms, 2022. gada 1. martā Ukrainas prezidenta runas laikā Eiropas Parlamenta deputātu priekšā viņš saņēma stāvovācijas divu minūšu garumā. Pats Tomass nezaudē cerību, ka suverēna valsts noteikti uzvarēs karā par savu brīvību un neatkarību. Interesanti, ka divpadsmitgadīgais zēns sūdzējās, ka Krievijas Federācijas prezidents baidās runāt patiesību par šo konfliktu.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kādu atbildi zēnam sniedza Ukrainas prezidents

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru