Kāds britu skolnieks uzrakstīja vēstuli Ukrainas prezidentam. Un saņēma atbildi!

Atbilde no Ukrainas prezidenta

Un 5. maijā kļuva zināms, ka Tomass saņēma atbildi uz savu vēstuli Ukrainas prezidentam. Tas bija datēts ar 23. aprīli, un to parakstījis pats Vladimirs Zeļenskis. Un, protams, tā ir rakstīta angļu valodā. Viens no zēna skolotājiem atzina, ka nespēj noticēt notiekošajam.

Interesanti, ka suverēnas valsts vadītājs pateicās Tomasam par atbalstu. Turklāt Zelenskis arī atzina, ka milzīgais Apvienotās Karalistes atbalsts nevar neizraisīt viņā pozitīvas emocijas.

Lasi arī: Astroloģes Marijas Oņiščenko prognozes par tuvojošos kara beigu datumu – viņa vienīgā nosaukusi precīzu datumu

Starp citu, Tomasa māte žurnālistiem stāstīja, cik sajūsmā bijis viņas dēls, kad viņš pēc skolas atgriezās mājās. “Viņš iegāja mājā, vicinot to (vēstuli; redakcijas piezīme) rokā.  Viņš to ieliks mājas goda vietā.

Turklāt skolas administrācija apliecināja, ka gatavojas izgatavot Volodimira Zeļenska atbildes kopiju un paturēt to goda sarakstā. Tajā pašā laikā pašam Tomasam tika izsniegts sertifikāts par palīdzību Eiropas valsts atbalstīšanā. Kādus Ukrainas atbalsta piemērus jūs zināt? Dalieties ar mums komentāros.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru