Astroloģes Marijas Oņiščenko prognozes par tuvojošos kara beigu datumu – viņa vienīgā nosaukusi precīzu datumu

Astrologi un ekstrasensi precīzi nepasaka, kurā datumā karš beigsies. Kāds uzskata, ka maija sākumā karadarbības nebūs. Un kāds saka, ka būs jāpagaida vismaz līdz oktobrim.

Tomēr ukraiņu astroloģe Marija Oņiščenko tomēr spēja nosaukt dažus precīzus datumus. Tas, vai viņai ticēt, ir atkarīgs no jums. Bet to ir ļoti interesanti klausīties!

Marija Oņiščenko drosmīgi paziņo, ka aktīvā karadarbība Ukrainā beigsies 24. maijā. Pagaidām tam ir grūti noticēt. Taču iespējams, ka runa ir par pagaidu pamieru.

Lasi arī: Šis attēls nav melnbalts. Krāsa, kuru redzat, pateiks, vai esat ģēnijs vai vienkārši talantīgs

Tas ir labs priekšvēstnesis iespējamām sarunām, kas beidzot pieliks punktu šim briesmīgajam Krievijas uzsāktajam karam. Turklāt speciāliste stāsta, ka šobrīd jārēķinās ar papildu palīdzību no draudzīgām kaimiņvalstīm.

 

Prezidentu horoskopi

Marija pētīja Ukrainas un Krievijas prezidentu horoskopus tuvākajai nākotnei. Viņasprāt, Vladimirs Putins par visām varītēm cenšas izvairīties no sarunām.  Bet viņa zvaignnāja atrašanās iepriekš notikušā saules aptumsuma laikā ir īpaša zīme. Šis ir modināšanas zvans, kas vēsta par viņa aiziešanu no politiskās arēnas un, iespējams, pat no dzīves.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru