“Atvainojiet, jums ar galvu viss ir kārtībā?” Kāda māmiņa šokā par redzēto mācību grāmatā 4. klasei

Ieraksts izpelnījies plašu uzmanību un daudzi komentāros skarbi izsakās par šādu mācību saturu. “”Lieliska” mācību viela. Vardarbības pamatus skolā jau māca,” raksta kāda komentētāja.

Komentāros cilvēki ir sašutuši arī par zem teksta esošajiem jautājumiem. “Manā ieskatā tie jautājumi vispār tur ir ne pa tēmu ielikti […], kādas ir morālās vērtības par kurām tiek uzdoti jautājumi? – nauda, tirgošanās! Pie šāda teksta?? Sociālajās zinībās??? Nu tad ko brīnamies par šodienas reālo situāciju, par dzīvnieku labturību?!? Murgojums,” teikts vienā no komentāriem.

Lasi arī: “Dāmas, kas jums vēl šajā dzīvē ir vajadzīgs bez naudas?”: vienā forumā vīrietis uzdeva jautājumu un saņēma atklātu atbildi

Jāatzīmē, ka krimināllikuma 230. pants nosaka, ka par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem, kuras rezultāta tie gājuši bojā vai sakropļoti, vai par dzīvnieku spīdzināšanu — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz četriem gadiem vai ar arestu, vai ar naudas sodu līdz astoņdesmit minimālajām mēnešalgām, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

 

Avots: Ekrānuzņēmumi no Facebook

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Manam Deelam bija gramata… neatceros konkreeti, bet kaur ka ” govs us riteni” ,vai kaut kaa savadaak. Es kad izlasiiju paaris lapas, padomaaju vai nu man problems ar smadzenem, vai nu muusu skolotaajiem, vai izglitiibas ministrijaj

Pievienot komentāru