Bijusī veselības ministre Ilze Viņķele atradusi jaunu darbu

Kādreizējā veselības ministre, pēc aiziešanas no politikas, nekādu aktīvu darbu nedarīja, tomēr tagad Ilze Viņķele nesen atradusi jaunu darbu.

 

Medijos izskanējusi informācija, ka viņa iecelta par SIA ” Latvijas Amerikas acu centrs” valdes locekli.

26. novembrī “Latvijas Amerikas acu centrs” (LAAC) organizē tiešsaistes konferenci “Aktualitātes oftalmoloģijā – par onkoloģiju un ne tikai”, kurā, saskaņā ar konferences programmu, piedalīsies arī Latvijas Amerikas acu centra valdes locekle un bijusī Latvijas Republikas Veselības ministre Ilze Viņķele.

Lasi arī: Zavadska: “Izskatās, ka apmēri, cik varētu būt saņēmuši viltus sertifikātus, ir prātam neaptverami.”

Pasākuma īpašā viešņa būs vairāku starptautisko godalgu īpašniece, ārste un profesore Sjūzena Laitmena (Susan Lightman) no Lielbritānijas, kura stāstīs par intraokulārās limfomas klīniskajiem gadījumiem, to diagnostiku un ārstēšanu.

Tāpat pasākumā uzstāsies vairāki runātāji no Latvijas, tostarp, LAAC galvenā ārste Māra Briede, Latvijas Ārstu biedrības prezidente Ilze Aizsilniece, daktere Sandra Lediņa no Cyberknife Sigulda, kā arī citi nozarē labi zināmi speciālisti.

Konferenci rīko SIA „Latvijas Amerikas acu centrs” (LAAC) – pirmā privātā acu klīnika Baltijas valstīs, kura šogad svin savas pastāvēšanas 28. darbības gadu. Līdzīgas konferences sadarbībā ar Latvijas un ārvalstu vadošajiem speciālistiem LAAC rīko jau 20 gadus ar mērķi vairot ieguldījumu Latvijas medicīnā, kā arī paplašinātu oftalmoloģijas speciālistu zināšanas Latvijā. Latvijas Amerikas acu centrs kopš 2018. gada ir viens no MFD Veselības grupas dalībniekiem. MFD Veselības grupa, kā zināms, ir iesaistīta skolēnu testēšanā.

Vēl pirms dažām dienām I. Viņķele atklāja, ka negatavojas atgriezties politikā.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru