Bils Geitss nosauc laiku, kad beigšoties pandēmija

 

Viņš nosaucis par brīnumu to, ka jau tik ātrā laikā ir izstrādāta vakcīna pret Covid-19. Pēc uzņēmēja domām, ASV un  liela daļa parējās pasaules varētu jau 2021. gada rudenī atgriezties pie dzīves, kas līdzinātos pirmskrīzes situācijai.

“Microsoft” dibinātājs jau agrāk izteicis veidu, kā varētu apturēt koronavīrusa pandēmiju. Viņš aicināja vispasaules organizācijas ieguldīt līdzekļus vakcīnas izstrādē. Pēc Geitsa domām, tikai tas varētu palīdzēt cīņā ar infekciju. Miljardieris savu pirmo poti saņēma šā gada 22. janvārī.

Atgādināsim, ka aizvadītā gada decembrī Geitss brīdināja, ka, iespējams, visā pasaulē nebūs atelpas no koronavīrusa un pirmie četri līdz seši 2021. gada mēneši varētu būt vissliktākie, kādi līdz šim bijuši. “IHME (Veselības metrikas un novērtēšanas institūts) prognozē vēl vairāk nekā 200 000 jaunu nāves gadījumu,” norādīja Geitss.

 Lasi arī: Astroloģe Vasilisa Volodina paziņojusi, ko katrai zvaigznāju zīmei gaidīt 2021. gada martā

Tiesa, kādā agrāk sniegtā intervijā viņš tika teicis, ka pasaule pamazām atgriezīsies pie ierastā dzīves ritma 2021. gada pavasarī, kad “skaitļi ievērojami mainīsies”.

Geitsa fonds investējis miljonus, lai finansētu jaunās Covid-19 vakcīnas izstrādi, kā arī piešķīris milzu līdzekļus testēšanai un loģistikas vajadzībām. Fonds piešķīris 70 miljonus ASV dolāru, lai vakcīna būtu pieejama visur, arī cilvēkiem trūcīgās zemēs.

 

Arī interesanti: 3 lietas, kuras mājās nes bēdas un nelaimes

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru