Brīnumlīdzeklis kājām: Iemērciet savas kājas ūdenī un klāt pievienojiet šo sastāvdaļu, kura teju katram ir mājās

Brīnumlīdzeklis kājām.

Galvenais varonis šajā receptē ir neviens cits, kā pazīstamais ābolu etiķis. Šīs procedūra kāju apkopei ābolu etiķī saucas par kāju vanniņu.

Protams, ka jūs jau par šādu tehniku būsiet dzirdējuši, tā tiek daudzus gadus izmantota visās pasaules malās, un tas viss, pateicoties rezultātam, kādu tās sniedz.

Etiķi mēs varam izmantot, lai cīnītos ar respiratorām problēmām, gremošanas sistēmu un pat notievētu ar tā palīdzību, tas lieliski veic viso šo dabīgo ārstēšanu.

Atkarībā no tā, kā mēs to izmantojam un, ar ko apvienojam, rezultāti var būt lieliski. Šī vanniņa kājām sastāv no silta ūdens, un mēs varam pievinoet zālītes, garšvielas un pat aromātisko sāli.

Lasi vēl: Jums vienmēr savā dārzā ir jāatstāj karote ar cukuru. Mana omīte padalījās ar šo ideju.

Iemesls kāju vanniņas taisīšanai ar ābolu etiķi ir tas, ka kājas – tā ir vieta, kur uzkrājas lielākā daļa mikrobu, jo tās nav pārāk pakļautas iedarbībai, un nav tik liela skābekļa piekļuve. Šis mikrobu vai baktēriju veids var izraisīt šīs briesmīgās tulznas, sausas kājas, raupjumu un pat infekcijas.

Veicot kāju vannošanu, jūsu kājas tiks dezinficētas, un jūs varēsiet pielikt punktu tām sēnītēm un mikrobiem, kas izraisa nepatīkamo smaku.

Process:

Uzsildiet ūdeni, kamēr tas kļūs silts, starp 15 – 18 grādiem. Ne pārāk karstu. Ielejiet šo ūdeni vannā vai bļodā, kur jūs varēsiet iemērkt kājas, lai tās mērcētu. Pievienojiet 1 glāzi ābolu etiķa. Ja jums patīk, jūs varat pievienot pāris pilienus lavandas ēteriskās eļļas, lai uzlabotu smaržu, un stimulētu miegu. Šādu kāju vanniņu veiciet 15 minūtes, un gatavs.

Starp visiem citiem ābolu etiķa izmantošanas veidiem, tas palīdz mums cīnīties ar blaugznām, mazina sāpes kaklā, novērš nepatīkamās smakas jūsu mājā, un mazina nepatīkamo apavu smaku.

Avots:

abiem.info

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru