Jums vienmēr savā dārzā ir jāatstāj karote ar cukuru. Mana omīte padalījās ar šo ideju.

Kādu ļoti interesantu un noderīgu triku man atklāja omīte – lai arī sākotnēji tā var šķist dīvaina ideja, izlasot šo rakstu, jūs arī gribēsiet darīt to pašu. 

Daudziem nepatīk bites, jo visi tic, ka tās pastāvīgi mūs traucē dabā. Bet fakts ir tāds, ka šie “kaitinošie” kukaiņi pakāpeniski izmirst.

Ir ļoti svarīgi to nepieļaut, jo bites baro 90 procentus pasaules iedzīvotāju. Patiesībā mēs nebūtu varējuši izdzīvot bez viņām tik ilgu laiku.

Nav nepieciešams būt dedzīgam dabas aizstāvim, tikai cienīt apkārtējo vidi, un, par laimi, ir pārsteidzoši vienkārši veidi, kā palīdzēt mūsu planētai, ko katrs no mums var pielietot.

Kā visi saka: “neviens nevar visu izdarīt, bet ikviens var kaut ko darīt.” Mēs esam atbildīgi par mūsu skaistās pasaules saglabāšanu nākamajiem pēcnācējiem.

Lasi arī: Tikai 5% cilvēku spēj atrast kaķi šajā attēlā ātrāk kā 30 sekundēs. Vai tu spēj?

92 gadus vecais sers Deivids Attenboro visu savu dzīvi veltīja cīņai par dzīvnieku tiesībām, vides aizsardzību un dabas glābšanu.

Britu zoologs, kā arī rakstnieks, ir vairāk pazīstams visā pasaulē kā televīzijas vadītājs: jūs noteikti atpazīsiet viņu, ja paskatīsieties viņa sejā.

Tagad dzīvā leģenda, sers David Attenboro, vēlas dalīties ar ļoti svarīgu vēstījumu, ko ikvienam vajadzētu dzirdēt.

“Ja bites izzudīs no Zemes, cilvēki varētu nodzīvot bez viņām tikai 4 gadus,” viņš nesen rakstīja savā Facebook lapā.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Spread the love

Pievienot komentāru