Cilvēki masveidā pamet lietotni “WhatsApp”: uzņēmums nāk klajā ar paziņojumu

Panika populārās saziņas lietotnes “WhatsApp” uzņēmumā, jo lietotāji masveidā sākuši pamest lietotni. Lai “nodzēstu ugunsgrēku” Facebook (WhatsApp īpašnieki) nākuši klajā ar paziņojumu, kas var daudz ko mainīt attiecībā uz cilvēku domām par lietotnes pamešanu. 

“WhatsApp” uzņēmums piektdien atlika jauno privātuma politikas noteikumu ieviešanu, kas ļaus “WhatsApp” vairāk dalīties informācijā ar savu mātesuzņēmumu “Facebook”, kamēr par privātumu nobažījušies lietotāji masveidā atstāj šo lietotni un pāriet uz konkurējošām platformām “Telegram” un “Signal”.

“WhatsApp” atcēla 8.februāra termiņu, līdz kuram lietotājiem ir jāapstiprina jaunie privātuma politikas noteikumi, un paziņoja, ka izmantos šo pauzi, lai kliedētu dezinformāciju par privātumu un drošību.

Mēs no tik daudziem cilvēkiem esam dzirdējuši, cik liels apjukums ir par mūsu pēdējo atjauninājumu,” bloga paziņojumā vēstīja “WhatsApp”. “Šis atjauninājums nepaplašina mūsu spēju dalīties datos ar “Facebook”.”

Uzņēmums solīja, ka tas “pakāpeniski vērsīsies pie cilvēkiem, lai tie pārskatītu šo politiku savā tempā, pirms 15.maijā kļūs pieejamas jaunās biznesa iespējas”, un ka “nevienam [lietotājam] konts netiks apturēts vai dzēsts 8.februārī”.

Lasi arī: Pauls sašutis: Tā visatļautība dārgi maksās

Attiecībā uz Latviju un Eiropu noteikumi ir vēl vienkāršāki!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru