Cilvēki tiešām ir pārsteigti! Madara Kiviča visā pilnībā mainījusi savu vizuālo tēlu un vairs nav blonda!

Noteikti, ka katrs būs redzējis kādu no Madaras Kivičas bildēm, kur viņa pozē kameras priekšā, tomēr šoreiz viss ir pavisam savādāk, jo viņa pilnībā ir mainījusi savu vizuālo tēlu!

Teju vai katru dienu varam dzirdēt par Andri Kiviču vai Madaru. Tas skaidrojams ar to, ka abi divi bieži izceļas uz pārējo fona, šoreiz gan runa iet par Madaru un tas itin nekādā ziņā nav slikti, bet gan tieši pretēji!

Visi to vēl nemaz nezina, taču Madara Kiviča pilnībā ir mainījusi savu vispārējo vizuālo tēlu un lieki piebilst, ka viņa vairs neskaitās kā blondīne, kā arī viņai ir pilnīgi jauns matu sakārtojums, kas ļoti krasi atšķiras no viņas iepriekšējās frizūras.

Viņa pati skaidri un gaiši norādījusi, ka viņa tik tiešām vairs nav blondīne, jo jaunā matu krāsa ir brūna, lai gan nedaudz izsatās pēc blondas, tāda viņa vairs nav. Pati Madara bieži vien atbild uz dažādiem komentāriem un vēstulēm, kur izsakās par savu jauno stilu.

Lasi arī: VIDEO : Kafejnīcas īpašniece pamatīgi piedzeras sēru mielastu laikā un ņirgājas par nabaga sērojošo ģimeni!

Lieki piebilst, ka liela daļa komentētāju ļoti skaidri izteikušies par to, ka Madarai ļoti labi piestāv jaunā matu frizūra, krāsa un izveidotās lokas, viņa tagad izskatoties vēl jaunāka un skaistāka. Laiks tad beidzot ķerties klāt un aplūkot, kā tad viņa izskatās!

Šķir otru lapu, lai redzētu bildi

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru