VIDEO : Kafejnīcas īpašniece pamatīgi piedzeras sēru mielastu laikā un ņirgājas par nabaga sērojošo ģimeni!

”Pavārs vafelē” – tādu nosaukumu videoklipam ir devusi Facebook lapa ”Pozitīvs Latvietis”. Video gan nav tik pozitīvs kā lapas nosaukums un arī nebūt nav uzjautrinošs. Bēdīga diena kādai ģimenei tika padarīta par vēl bēdīgāku.

Facebook lapā veikts ieraksts par kādu notikumu Jūrmalā, Kauguros – kafejnīcā ”RB Kuhnya”. Notikums pats par sevi jau ir bēdīgs – ģimenei aizsaulē devies tuvs cilvēks, tāpēc nepieciešams viņu cienīgi pavadīt. Par vietu mielastam tika izvēlēta tieši šī kafejnīca.

15.jūlijā tika pasūtīts sēru mielasts 35 personām uz 19.jūliju. Tika uzreiz arī veikta pilna apmaksa – 465 eiro. Nauda nosūtīta uzņēmuma kontam un par ēdienkarti mutiski abas puses bija vienojušās.

Ierodoties kafejnīcā sagaidīja nepatīkams pārsteigums. Viesi nevarēja doties pie galda, jo tas vēl nemaz nebija sagatavots. Ēdiens nebija salikts, dzērieni nebija salieti un saimniece nesteidzīgi mazgāja glāzes uz 30 personām priekš buljona.

Tika palūgts atnest sveci priekš aizgājušā. Tas arī tika izdarīts. Tiesa, saimniece atnesa jau iepriekš dedzinātu sveci. Līdz ar to, viņiem pašiem nācās sagādāt sveci. Pašiem nācās arī saliet dzērienus, iepildīt buljonu bārā pieejamās glāzēs un uzlikt uz galda ēdienu. Saimniece visu tikai sāka gatavot, kad visi jau bija ieradušies uz sēru mielastu. Lai nebūtu lieku pārpratumu – ierašanās laiks iepriekš bija norunāts.

Satiekot saimnieci Tatjanu, kas pati gatavoja visus ēdienus, tika konstatēts, ka viņa ir stiprā alkohola reibumā. Pēc tam, kad salāti un siltais ēdiens bija gaidīts vairāk nekā 40 minūtes, viņi devās uz virtuvi noskaidrot, kad būs ēdiens. Tā vietā, viņi noskaidroja un ieraudzīja, ka saimniece nevar nostāvēt kājās. Viņa vārtās pa zemi ar netīrām rokām un ir anti-sanitāros apstākļos. Viņa centās kaut ko pagatavot anti-sanitāros apstākļos un tad sekoja pats trakākais!

Saimniece un viņas palīdze bija vienīgās, kas šajā dienā strādāja iestādē. Pagatavotais buljons esot bijis neēdams, vistas gaļa veca un arī ēdienkarte neatbilda iepriekš norunātajai. Bēdīga diena šai ģimenei bija padarīta vēl bēdīgāka. Viņiem bija kauns visu viesu priekšā, kam nācās šo visu redzēt un doties prom izsalkušiem. Viņi arī lūdza atgriezt naudu par nesaņemto pakalpojumu, kas būtībā ir mazākais, ko var prasīt, jo dvēseles sāpes šajā grūtajā dienā tā jau bija neizmērāmas. Lieki piebilst, ka saimniece neko nav atmaksājusi un kliedzot pavēlēja ģimenei vākties projām.

”Nekad mūžā nenovēlēšu nevienam ko tādu piedzīvot,” notikušā atstātu noslēdz cietušie. Pieejams video arī no notikušā. Lai cilvēki ticētu, ģimenei izdevies nofilmēt video no virtuves, kur attiecīgi saimniece redzama minētajā stāvoklī. Tas atrodas nedaudz zemāk – lai to skatītos, patin nedaudz uz leju.

Video ir skatīts vien nedaudz vairāk par pieciem tūkstošiem reižu. Cilvēki ir šokēti par notikušo un arī ir bēdīgi par to, ka šādi var vispār notikt. Ar ierakstu tālāk savā Facebook profilā dalījušies jau nedaudz vairāk par 170 Facebook lietotājiem.

”Vieta kuru nekad neizvēlēties. Šausmas!” tā notikušo komentē Raitis zem video Facebook.

Pieminēsim, ka mūsu mērķis nav nevienu nomelnot, apkaunot vai pazemot. Mēs tikai informējam lasītājus par notiekošo Latvijā un tos brīdinām, bez mērķa kādu nomelnot.

AVOTS: Facebook (lapa ”Pozitīvs Latvietis”)

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru