Daudzi tev apkārt klepo un šķauda? Šis maisījums imunitātes stiprināšanai lieliski aktivizēs tava organisma aizsargspējas!

Iestājoties vēsākam laikam, daudzi cilvēki saķer saaukstēšanos vai vīrusus. Bet tev tik ļoti negribas inficēties! Kā izvairīties no saslimšanas?

 

Mēs tev atklāsim noslēpumu – lai nesaķertu nejauku vīrusu, pietiek sagatavot veselīgu un garšīgu dabīgo produktu maisījumu.

 

Tev vajadzēs ingveru, citronu un medu. Tie spēj ne tikai pasargāt no saaukstēšanās, bet arī palielina organisma imunitāti kopumā. Šīs dabiskās zāles paaugstina tonusu, dod spēku garīgam un fiziskam darbam. Neticami, bet tas ir arī izcils svara zaudēšanas līdzeklis. Īsts veselības eliksīrs!

 

Lūk, arī recepte!

 

Sastāvdaļas

 

*120 gramu ingvera saknes

*4 citroni

*150 mililitru medus

 

Pagatavošanas gaita

1.Nogriežam ingvera saknei mizu un sarīvējam. Ieliekam maisījumu bļodā. Nomizojam svaigus citronus, pēc tam sagriežam tos kubiņos. Ieliekam citronus traukā ar ingvera maisījumu.

2.Masu sasmalcinām ar blenderi. Pārliecināmies, ka viss ir vienmērīgi sajaukts.

3.Ielejam bļodā medu. Vari pievienot to nedaudz vairāk nekā minēts receptē, atkarībā no savas garšas izjūtām.

4.Ieliekam masu ērti lietojamā burkā un atdzesējam. Brīnumainais pretvīrusu maisījums ir gatavs!

Šīs dabiskās zāles jālieto pa vienai ēdamkarotei dienā. Tās ievērojami nostiprinās tavu veselību un dos spēku cīņā pret saaukstēšanos un vīrusiem. Garšīgo maisījumu var pievienot tējai – šādi iegūsi aromātisku un veselīgu padzērienu.

 

Lai tev stipra veselība! Rūpējies arī par saviem mīļajiem – dalies ar viņiem šajā receptē, kas ir īsta vitamīnu bumba un izcils aizsarglīdzeklis pret saaukstēšanos!

Ja tev patika raksts, padalies ar saviem draugiem.

Avots: takprosto.cc

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru