Dēls ar sievu nevēlējās ēst pie viena galda ar gados veco tēvu. Četrgadīgs zēns sniedza mācību, kura iemācīja viņiem cienīt vecākos

Vecais vīrs ir tiešs piemērs tam, ka vecums var salauzt jebkuru. Šajā periodā sāk trīcēt rokas, prāts aptumšojas un negribas neko darīt, bet tikai gaidīt pēdējo stundu.

Labi, ja brīdī, kad pienāk vecums, līdzās ir mīloši cilvēki, kuri rūpējas un palīdz. Un pavisam cita ir situācija, ka gados vecākie cilvēki atrodas līdzās radiniekiem, kuriem ir vienalga un viņi negrib izrādīt īpašas rūpes.

Skumjš stāsts

Vienā ģimenē dzīvoja vecītis, kuru ļoti bija salauzis vecums. Viņš nevarēja normāli ēst, lēnām pārvietojās, labi neuztvēra apkārtējos. Viņš centās biežāk būt ar ģimeni un jo īpaši ar viņiem kopā pusdienot. Bet tuvinieki to nenovērtēja, viņi nemitīgi izteica viņam aizrādījumus un dusmojās, kad viņš ēd lēnām. Tas viss ilga līdz tam brīdim, kamēr viņi nenolēma novietot viņam atsevišķu galdu stūrī. Tas ļoti spēcīgi aizvainoja vecīti, bet viņš savaldījās, līdz notika viens nepatīkams gadījums – viņš sasita šķīvi. Pēc tam vedekla vispār nolēma viņam izdalīt koka traukus, lai neizjustu finansiālas problēmas sasisto trauku dēļ. To nu gan vairs nevarēja izturēt, tāpēc vecītis noslēdzās sevī un iekrita depresijā.

Šķir nākošo lapu un lasi ko četrgadīgais puika izdarīja

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru