Viņa ir slavenu vecāku bērns, bet dzīvo noslēgtu dzīvi: par ko kļuvusi grupas ABBA solistu meita

Vai jums kaut ko izsaka vārds Linda Ulveus? Nē?Nu tad pateiksim jums nedaudz priekšā: šī sieviete ir divu slavenā zviedru kvarteta solistu meita.

Tagad, ceram, jūs varat nojaust, ka runa ir par grupas Abba muzikanta Bjerna Ulveusa un šī kolektīva solistes Agnetes Felckogas meitu.

Šajā rakstā mēs pastāstīsim par to, kā dzīvo un ar ko nodarbojas šī 1970. un 80. gadu slavenākās blondīnes un viena no to laiku labākā muzikanta meita. Izrādās, Linda Ulveusa kautrējās būt par slavenu cilvēku bērnu un vienmēr sapņoja neatšķirties no pārējiem.

Biogrāfiskā izziņa

Linda Ulveusa ir zviedru aktrise un dziedātāja. Vienīgā Bjerna Ulveusa un Agnetas Felckogas meita. Pasaulē nāca 1973. gada 23. februārī Stokholmā.

1998. gadā Linda nospēlēja Ļenu režisora Kolina Natlija pilnmetrāžas filmā “Zem saules”. 2019. gadā viņa tika uzaicināta piedalīties projektā “Ideālais pacients”.

Es sapņoju būt par normālu bērnu un kļūt par normālu cilvēku”

Lindai Ulveusai nepatīk, kad viņu sauc par vienu no “Abbas kvarteta bērniem”, it kā viņai būtu bijuši četri vecāki.

Linda, atceroties savu bērnību, atzīmē, ka vienmēr ir gribējusi būt vienkāršs cilvēks, pret kuru apkārtējie neizturas neobjektīvi.

Viņa stāsta, ka skolā viņu dažreiz apsmēja, izpildot izkropļotas Abba dziesmas. Tas ietekmēja meitenes pašsajūtu. Pēc Lindas vārdiem, no 13 līdz 17 gadu vecumam viņa cieta no bulīmijas.

Šķir nākošo lapu un uzzini viņa izskatās tagad

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru