Viņa ir slavenu vecāku bērns, bet dzīvo noslēgtu dzīvi: par ko kļuvusi grupas ABBA solistu meita

Linda atceras, ka bija nesabiedrisks, mežonīgs bērns, kas cieta no mazvērtības kompleksa. Viņa visur jutās sveša. Vēlāk Linda sāka pavadīt laiku sliktās kompānijās. Viņas dzīve tad varēja ritēt lejup, ja nebūtu pārcelšanās uz ciematu, kur viņa sāka rūpēties par poniju vārdā misters Džimsons. Pēc Lindas vārdiem, ponijs tad viņu izglāba.

Pieaugot, Linda sāka interesēties par aktiermākslu. Meitene devās uz Stokholmu, lai iegūtu aktiera izglītību. Uz laiku viņai nācās pārtraukt mācības universitātē grūtniecības dēļ.

Lindai Ulveusai ir meita Tilda, kuras tēvs ir Jens Ekergrens, uzņēmuma Vodafone darbinieks.

Pēc Lindas vārdiem, tagad viņa ir iemācījusies sevi norobežot no satraukuma. Viņai patīk braukt…uz traktora un saka, ka tā ir ļoti iedarbīga metode, kā ārstēt nemieru, un lielisks veids, kā atbrīvoties no pārdzīvojumiem un rūpēm.

Par slaveno filmu ar Lindu Ulveusu

1998. gadā Linda Ulveusa kā otrā plāna aktrise piedalījās zviedru projektā “Zem saules”. Šī stāsta centrā ir analfabētiskais fermeris Olafs un viņa uzņēmīgais draugs Ēriks. Olafa dzīve kardināli mainās, kad viņa mājās parādās jaunā mājstrādniece. Tas sāk uztraukt Ēriku, kurš ir pieradis vadīt Olafu.

avots: nastroy.net

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru