Puiša sanaidojās ar tēvu, jo tēvs neatbalstīja dēla izvēli

Šis ir stāsts par mīlestību, kurai netraucē apkārtējo un pat paša tēva uzskati. Par laimi mūsdienu Romeo un Džuljeta spēja pārvarēt visas grūtības un nonākt līdz laimīgam finālam.

Amālija Sženningsa no Dānijas jau kopš bērnības bija pieradusi, ka apkārtējie uz viņu skatās šķībi. Viņa vienmēr bija liela meitene un ar vecumu kļuva arvien apaļāka. Vienaudžu indīgie aizvainojumi pārstāja viņu sāpināt, pie spoguļa meitene centās neiet. Amālija ne pārāk cerēja satikt puisi, kurš spētu viņu pieņemt tādu, kāda viņa ir.

Bet sociālajos tīklos Amālija reiz iepazinās ar puisi no Lielbritānijas. Puiša vārds bija Šons. Viņi sāka aktīvi sazināties, meitenei iepatikās sarunu biedra saprātīgums. Viņa domāja, ka viņas izredzētais ir daudz vecāks. Un kāda brīdī vēlējās ieraudzīt, kāds tad izskatās noslēpumainais Šons. Un bija ļoti pārsteigta, kad ieraudzīja sava vienaudža fotogrāfiju.

LASI VĒL: “Aizlaidās lapās”: Oksana piedzemdēja vīram piecīšus, bet viņš viņu pameta. Kā mamma un bērni dzīvo šodien

Savukārt Šons arī vēlējās ieraudzīt dānieti. Amālija ilgi nevarēja saņemties, līdz beidzot nepiekrita video zvanam. Bet puisis pavisam mierīgi turpināja komunicēt, pilnībā nepievēršot uzmanību meitenes apaļīgumam.

Pēc kāda laika Šons uzaicināja meiteni pie sevis ciemos, pēc tam viņa nolēma viņam parādīt savu dzimto Dāniju. Pēc pāris tādām tikšanās reizēm abi apzinājās, ka draudzība ir pārvērtusies par kaut ko vairāk. Starp citu, pirmā savās jūtās atzinās Amālija, uzrakstot Šonam dzejoli.

Šķir nākošo lapu un uzzini, vai konflikts atrisinājās

Spread the love

Pievienot komentāru