“Aizlaidās lapās”: Oksana piedzemdēja vīram piecīšus, bet viņš viņu pameta. Kā mamma un bērni dzīvo šodien

Odesas iedzīvotāja Oksana Kobelecka līdz 2016. gadam dzīvoja kopā ar vīru Sergeju Semjonovu. Laulātie dzīvoja laimīgi, audzināja mazo meitiņu Alisi, bet domāja par otru bērniņu. Oksana un Sergejs vēlējās puisīti, brālīti meitiņai.

Kad sieviete palika stāvoklī, vīrs no laimes bija kā septītajās debesīs.

Par zibens spērienu no skaidrām debesīm kļuva pirmā USG. Ārsts paziņoja laulātajam pārim, ka viņiem būs….pieci bērni. Oksana un Sergejs iesākumā bija šokēti par šīm ziņām, un nodomāja, ka tā ir kāda kļūda. Tomēr tā nebija kļūda, ārsts rezultātu apstiprināja.

LASI VĒL: Mūsu kāpņutelpā dzīvo sieviete. Viņai ir pieci bērni un ir stāvoklī ar sesto

Tas, ka sievietē attīstās 5 embriji, kļuva par pārsteigumu visai slimnīcai, un pēc tam arī visai pilsētai. Jo izredzes piedzemdēt uzreiz visus piecus bērnus ir 1 no 85 miljoniem. Tomēr ar tādu grūtniecību pastāv liela iespēja, ka vieni embriji atņems barību citiem. Tāpēc ārsti piedāvāja Oksanai un Sergejam veikt redukciju. Tā ir procedūra, kas paredz embrija izņemšanu, un tā palīdzētu pilnvērtīgi attīstīties pārējiem.

Oksana, būdama ticīgs cilvēks, kategoriski atteicās no tādas procedūras. Viņa uzskatīja, ka nedrīkst iejaukties tajā, ko devis pats Dievs. Sieviete cieši izlēma, ka piedzemdēs tik bērnus, cik vien spēs iznēsāt.

Vīrs nebija vienisprātis ar savu sievu un tajā pat dienā no viņas aizgāja. Pēc kāda laika viņš tomēr atgriezās atpakaļ pie sievas, pasakot Oksanai, ka itin visā viņai palīdzēs. Savu vārdu viņš turēja līdz dzemdībām.Sergejs itin visā sievu atbalstīja. Palīdzēja un vienmēr atradās līdzās.

Līdz ar piecīšu piedzimšanu ģimenei palīdzēt nolēma pilsētas administrācija. Un piešķīra laulātajam pārim un viņu sešiem bērniem sešu istabu dzīvokli.

LASI VĒL: Ja vīrs strīda laikā dara šīs 7 lietas, tad attiecībām patiešām ir pienācis gals

Sākās bezgalīgās dienas un bezmiega naktis. Ar vienu bērnu reizēm mēdz būt grūti tikt galā, ko gan teikt par pieciem jaundzimušiem bērniņiem. Reizēm nav pat brīva brīža, ko atvēlēt sev. Tomēr Sergejs sākumā tika galā un itin visā atbalstīja Oksanu, un viņai palīdzēja.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru