“Aizlaidās lapās”: Oksana piedzemdēja vīram piecīšus, bet viņš viņu pameta. Kā mamma un bērni dzīvo šodien

Spēks vīram pietika 6 mēnešiem. Viņš pastāvīgi teica, ka ir noguris, ka viņam nepieciešama atpūta no ģimenes ikdienas. Tāpēc Sergejs varēja atļauties visu vakaru nospēlēt “tankus”. Kas attiecas uz naktsmieru, tad vīrietis teica, ka viņam ir nepieciešams izgulēties.

Tajā laikā Oksana praktiski negulēja, visu laiku noņēmās ar bērniem. Jo tikai, lai katru pabarotu un nomazgātu, bija nepieciešams daudz laika. Nakts laikā mammai pagulēt izdevās ārkārtīgi maz. Tomēr viņai bija mazi bērni, kas prasīja pastāvīgu uzmanību un rūpes. Tāpēc viņa nežēlojās, viņai arī nebija laika, lai sūdzētos.

LASI VĒL: Mūsu kāpņutelpā dzīvo sieviete. Viņai ir pieci bērni un ir stāvoklī ar sesto

Kad bērniem palika seši mēneši, Sergejs atkal aizgāja no ģimenes. Tikai šoreiz viņa aiziešana bija galīga. Vīrietis uzreiz iesniedza iesniegumu par laulības šķiršanu. Vispārsteidzošākais bija tas, ka Sergejs kategoriski atteicās maksāt alimentus visiem saviem bērniem. Viņš savu uzvedību skaidroja ar to, ka viņam nav materiālu iespēju palīdzēt bērniem ar naudu iegūtās traumas dēļ. Tikai Sergejs nekādi nespēja izskaidrot faktu, ka ne reizi nav atnācis vienkārši apciemot savus bērnus un ne reizi nav painteresējies, kā viņiem iet. Vīrietis nespēja izturēt tādu pārbaudījumu un vienkārši nolēma aizbēgt.

Kā gadu Oksana viena dzīvo ar saviem sešiem bērniem? Viņa vienmēr ir aizņemta, viņai nav laika atpūsties un apraudāt savu likteni. Jo no rīta viņai visi bērni ir jāaizved uz bērnudārzu. Šim mērķim sievietei uzdāvināja mikroautobusu. Viņa ieguva autovadītāja tiesības. Protams, tā viņai ir daudz vieglāk nogādāt bērnus uz vajadzīgo vietu.

Pasaulē netrūkst labsirdīgu cilvēku. Kaimiņi, pilsētas iedzīvotāji un vienkārši cilvēki, kuriem nebija vienalga, sāka palīdzēt vientuļajai daudzbērnu mātei. Šim mērķim pat tika radīts speciāls palīdzības fonds. Katrs cilvēks, kuram nebija vienalga, varēja sniegt palīdzību Oksanai un bērniem.

Pati Oksana nesēdēja rokas klēpī salikusi. Viņa internetā sāka rakstīt pati savu blogu, kur stāsta un rāda par savu un savas ģimenes ikdienu. Interese par piecīšiem ir samērā liela. Tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka Oksanai ir vairāk nekā simts tūkstoši sekotāju. Vēl Oksanu ar bērniem bieži aicina piedalīties fotosesijās un filmēties reklāmās. Sieviete piekrīt, jo viņai par kaut ko ir jādzīvo. Tā kā Oksana pati nodrošina savu lielo ģimeni, un viņai nauda nav vajadzīga.

LASI VĒL: Ja vīrs strīda laikā dara šīs 7 lietas, tad attiecībām patiešām ir pienācis gals

Šai drosmīgajai sievietei gribas novēlēt labu veselību, spēku, pacietību un vienkārši laimi. Jo viņa pati nesalūza no vīra nodevības, bet visu atbildību par savu bērnu dzīvēm uzlika uz saviem trauslajiem sievietes pleciem. Kas attiecas uz Sergeju, tad, kā saka, Dievs ir viņa tiesnesis.

avots: falover.ru

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru