Dižozols atsauksmes – vai kādam ir nācies strādāt ar šo kompāniju un kāda ir jūsu pieredze?

Dižozols atsauksmes

Dižozols atsauksmes – lasītāju interesē citu uzņēmēju un meža īpašnieku pieredze darbā ar SIA Dižozols, kurš ir viens no vadošajiem mežsaimniecības uzņēmumiem Latvijā. 

 

Publicējam vēstuli un atbildes:

Sveiki!

Nesen saņēmu piedāvājumu uzsākt sadarbību ar uzņēmumu SIA Dižozols. Vai kādam ir nācies strādāt ar šo kompāniju un kāda ir jūsu pieredze? Izteiktais piedāvājums ir ļoti interesants, bet gribu saprast vai šim uzņēmumam var uzticēties? 

 

Ar cieņu,

Arnis no Vecpiebalgas 

 

Atbilde: 

 

Sveiki, Arni.

SIA Dižozols ir viens no vadošajiem mežsaimniecības uzņēmumiem Latvijā, kurš veiksmīgi strādājis ar simtiem meža saimnieku un īpašnieku gan Latvijā, gan ārpus Latvijas, tāpēc varam droši ieteikt sadarboties, ja jums izteikts interesants piedāvājums.

 

Apkopojām dažas no atsauksmēm ar meža īpašniekiem, kuri publiski izteikušies par sadarbību ar šo uzņēmumu.

Dižozols atsauksmes:

“Paldies visai “Dižozola” komandai par meža izstrādi manā īpašumā. Par visām darbībām tiku laicīgi informēts un darbinieki jebkurā diennakts laikā atbildēja uz maniem telefona zvaniem, sniedzot atbildes uz maniem jautājumiem.

Jūsu kolektīvam ir augsta atbildības sajūta un patīkama darba kultūra, ko augsti novērtēju. Esmu ļoti apmierināts arī ar Jūsu sadarbības partneriem, jo tie ļoti kvalitatīvi izpildīja savus pienākumus. Saprotot, ka pats saviem spēkiem diez vai kādreiz spēšu to visu izdarīt, esmu apmierināts, ka izvēlējos tieši Jūsu uzņēmumu, jo Jums savā darbības laikā ir izveidots ļoti spēcīgs un plašs sadarbības partneru tīkls.

Tāpēc noteikti ietaupīju ne tikai savus spēkus, bet arī laiku. Paldies arī tiem cilvēkiem, kuri veica darbus manā meža īpašumā, jo es nevaru pateikt nevienu sliktu vārdu par paveiktā darba kvalitāti. Tāpat paldies visiem tiem cilvēkiem, kuri arī piedalījās šajā procesā, bet klātienē mēs nesatikāmies ne reizi.

Paldies par to, ka mežistrādes inženieris Ivo laipni atsaucās uz manu lūgumu un neizpostīja meža īpašumā esošo jaunaudzi, par ko biju ļoti uztraucies ciršanas darbu pašā sākumā. Vajadzības gadījumā vēlreiz noteikti sadarbošos ar Jūsu uzņēmumu, jo šāda sadarbība nozīmē augtu kvalitāti un lielu profesionālismu savā jomā.

Lai arī no sākuma domāju, ka Jūsu uzņēmums diez vai būs ieinteresēts tik maza meža īpašuma apsaimniekošanā un izstrādē, tomēr paldies, ka Jūs izdarījāt man ļoti lielu pakalpojumu.

Ieteikšu Jūs arī citiem.

Uz turpmāku sadarbību, Aivars “Līgupes”, Nīcas pagasts, Nīcas novads, Latvija”

 

Aigars Druvaskalns:

SIA ‘’Dižozols’’ pārdošanas projektu vadītāja Ketija Vīksne darījuma slēgšanas laikā izrādīja augstu
profesionalitāti, komunikācijas prasmes un darba ētiku veicot savus tiešos pienākumus, kas būtiski atviegloja un produktīvi virzīja darījuma procesu.

 

Lauris Saulītis:

Lasi arī: Guntars Galvanovskis paziņo par vienu no Baltijā lielākajiem realizētajiem pūļa finansējuma platformas projektiem

Ivars Freibergs:

Papildus atsauksmes un pieredzi darbā ar uzņēmumu varat atrast arī šajā rakstā:

Labas atsauksmes par Dižozols akciju: Bērnudārza audzinātāja no Kuldīgas negaidīti tiek pie jauna Škoda spēkrata

 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru