Es uz vasarnīcu braucu vakarā, vīram vajadzēja atbraukt tikai rītdien pa dienu…

Visticamākais, ka tā pie mums ielīda caur balkonu, kas bija atstāts vaļā. Nodomādama, ka vāvere aizskrēja prom, es par to vairs nedomāju, bet devos nomazgāties. Dzirdu, ka no virtuves nāk kaut kādas dīvainas skaņas. Ienāku virtuvē un redzu, ka šis mazais dzīvnieciņš nolēmis ieviest tur savu kārtību, paralēli vēl meklējot, ko varētu apēst. Es nodomāju, ka tas ir ļoti dīvaini, jo vasarā taču pilns mežs ar ēdamo, bet šī pa virtuvi rakājās.

Lasi vēl: Frāze pēc kuras vīrietim 100% mīļākās nebūs!
Ieraugot mani, vāverīte uz pāris sekundēm sastinga, bet pēc tam sāka mētāt riņķus pa virtuvi, jo nespēja atrast izeju. Centos noķert šo vāveri, taču man jau īsti tas tāpat nebūtu izdevies, vien trauki lieki tika sadauzīti.
Beidzot man ienāca prātā atvērt vaļā logu, un vāverīte veiksmīgi devās atpakaļ uz savām mājām. Es no sirds pasmējos par šo atgadījumu un pēcāk vēl ilgi par to stāstīju savam vīram.
Vienīgais nepatīkamais moments – lai savāktu māju pēc šīs rezgales, man aizgāja apmēram trīs stundas. Taču nav tā, ka nebija patīkamu momentu, jo sasistie trauki bija veci, tādēļ vīrs nolēma nopirkt man jaunus vietā.

avots

Spread the love

Pievienot komentāru