Gobzems pēc šķiršanās no sievas: “Meitenes, es neesmu dildo”

Politiķis Aldis Gobzems, kas soctīklos bija publiskojis paziņojumu par laulības šķiršanu, neslēpj – viņš jau saņem uzmanības apliecinājumus no pretējā dzimuma.

Kā privātā ierakstā Facebook raksta Gobzems, dienas laikā viņš Facebook saņēmis septiņus uzaicinājumus, taču lūdz respektēt viņa privātumu un vēlmi padzīvot pašam ar sevi.

“Šis būs tāds privāts ieraksts. Mans labākais draugs pēc mūsu sarunas teica – uzraksti šito. Tad nu rakstu.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kurām aprīlis būs gada sliktākais mēnesis

Būt publiskai personai ir ļoti smags darbs. Tas ir jo smagāks, ja esi ne tikai publiska persona, bet socioloģiski un faktiski esi stabilā top viedokļu līderu sadaļā. Un vēl smagāks darbs tas ir, ja esi trakais politiķis Gobzems, kuru aprunā daudzkur vai gandrīz visur (mans atpazīstamības reitings socioloģiski pārsniedz lielāko vairumu citu politiķu).
Šis darbs prasa lielus upurus. Lielus un personīgus. Tie, kuri nav bijuši politiska līdera statusā, to nesapratīs. Es izvēlējos ceļu – būt pats. Un es izvēlējos ceļu – sasniegt savus dzīves mērķus, man kā vīrietim gribas sasniegt vairāk par – atražoju sevi, nosēdos pie tv un gaidu brīnumu. Tas ir normāli, ja cilvēkam ir mērķi. Tas ir pareizi.
Un tagad tā privātā sadaļa. Es gribu, lai Jūs kā cilvēki, nevis zvēri, mežoņi, enerģijas vampīri vai tiesneši par to padomājiet. Tīri cilvēcīgi.
Sākšu ar smieklīgo daļu. Šodien esmu saņēmis septiņus uzaicinājumus.
ŠĶir otru lapu, lai lasītu tālāk
Spread the love

Pievienot komentāru