Purvciemā nošauts Latvijas futbolā labi zināms cilvēks (Video no notikumu vietas)

Rīgā, Purvciemā, trešdien, 14. aprīlī, no rīta noticis sevišķi smags noziegums – sašauta kāda persona, kura notikuma vietā gājusi bojā, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Latvija Futbola federācijā (LFF) apstiprinājusi, ka bojāgājušais ir Romāns Bezzubovs. Viņš bija viens no LFF oficiāli reģistrētajiem un labi zināmajiem futbola aģentiem.

Valsts policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka bijuši vismaz divi uzbrucēji, un tie ir pārvietojušies ar melnas krāsas “BMW X5” markas automašīnu ar tonētiem aizmugurējiem stikliem. Automašīnai ir bojāts labais sāns. Mašīnai, iespējams, var būt mainītas valsts reģistrācijas numurzīmes, tajā skaitā arī Krievijas Federācijas numurzīmes.

Lasi arī: Leģendārā krokodilu mednieka Stīva Ērvina dēls jau izaudzis un ir ļoti līdzīgs savam tēvam

Tāpat Valsts policija ir noskaidrojusi nošautās personas identitāti.

14. aprīļa rītā Rīgā, Purvciemā, nošautā futbola aģenta Romāna Bezzubova pārstāvētie pašmāju spēlētāji varēs vērsties Latvijas Futbola federācijā (LFF) pēc juridiskas palīdzības, ja tāda būs nepieciešama, LSM.lv informēja federācijas sabiedrisko attiecību speciālists Toms Ārmanis.

Latvijas Futbola federācija mikroblogošanas vietnē “Twitter” paudusi, ka ir satriekta par saņemtajām ziņām.

 

Valsts policijā norādīja, ka notiek izmeklēšana un policija šobrīd visā Latvijā strādā pastiprinātā režīmā.

Valsts policija aicina atsaukties personas, kuru rīcībā ir informācija par šīs automašīnas iespējamo atrašanās vietu, vai arī rīcībā ir cita informācija, tostarp videoreģistratoru ieraksti, kas var būt noderīgi izmeklēšanai.

Informācijas sniegšanai jāsazinās ar Valsts policiju pa e-pastu: “[email protected]” vai arī pa tālruņa numuriem 67075257 vai 110. Valsts policija aicina nebaidīties sniegt informāciju, anonimitāte tiek garantēta.

 

Policija šobrīd veic pirmreizējās neatliekamās izmeklēšanas darbības. Plašākus komentārus policija šobrīd nesniedz.

Policija lūdz atsaukties arī tos automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un kuri šorīt laika posmā no plkst. 6.30 līdz plkst. 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Deglava ielai. Lūgums sazināties ar policiju, zvanot 110.

Saistībā ar Purvciemā notikušo iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (“KPV LV”) trešdien nolēmis organizēt sanāksmi par valsts iekšējo drošību, kurā piedalīsies Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Lielo pilsētu asociācijas, pašvaldību policijas un Latvijas Namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociācijas vadība, kā arī Valsts policijas un citu iekšlietu dienestu vadība.

LTV trešdienas rītā novēroja, ka uz ceļiem pastiprināta policijas klātbūtne. Piemēram, uz Rīgas–Jelgavas šosejas vairākas brigādes vēroja satiksmi, galvenokārt virzienā no Rīgas. Arī Rīgā uz Salu tilta katrā virzienā bija ekipāžas ar ieslēgtām bākugunīm.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu VIDEO no notikumu vietas 

Spread the love

Pievienot komentāru