Izskan sīkāka informācija Jāņa Maizīša nāves iemesliem

Žurnālists Edgars Orlovs savā žurnāla “Privātā Dzīve” dzīve  materiālā “SAB priekšnieka pēkšņā nāve”  aprakstīta dažādas  Jāņ Maizīša veselības likstas. Rakstā tiek iztirzāti arī  iespējamie J. Maizīša nāves iemesli. 

 

Jāatgādina, ka par Satversmes aizsardzības biroja (SAB) direktora Jāņa Maizīša veselības problēmām un iespējamo nāves iemeslu jau bija izteicies Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Māris Kučinskis (ZZS). Viņš teica, ka J. Maizītim pēc ķirurģiskām manipulācijām esot apstājusies sirds.

Lasi arī: Latvija zaudējusi lielu vīru – mūžībā devies Latvijas kultūras dzīvē ietekmīgs un svarīgs cilvēks

ReTV ziņās Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs M.Kučinskis  teica, SAB vadītājam esot veikta ķirurģiska manipulācija, pēc kuras tad arī, visticamāk, varētu būt radušies kaut kādi sarežģījumi.

Tā ir, visticamāk, sirds, neskatoties uz to, ka viņš jau bez maz vai bija ticis galā ar visām savām veselības problēmām”.

Tāpat Privātā dzīve vēsta, ka pēdējos mēnešos veselības problēmas esot saistītas ar hronisku potītes traumu, kuru Jānis ilgstoši nav varējis saārstēt. Tā, vasarā, apmeklējot bijušā ģenerālprokurora Jāņa Skrastiņa bēres, Maizītis todien pārvietojās uz kruķiem.

Tiek ziņots, ka J. Maizītis bija pārcietis vairākas potītes operācijas, un vēl nesen šķita, ka ļaunākais ir aiz muguras, un viņš varētu pilnvērtīgi atgriezties darbā.

Jau vēstījām, ka 11. novembra naktī negaidīti mūžībā aizsaukts Satversmes aizsardzības biroja (SAB) direktors Jānis Maizītis.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru