Izvadāja slimību senioriem? No koronavīrusa mirusi pagasta pārvaldniece, kura bija vakcinēta

 

Satraucošu informāciju portālā lsm.lv publicējis raidījums “Kas notiek Latvijā?” (KNL), kura rīcībā nonācis video materiāls ar sarunu par mirušu sievieti.    

KNL informē, ka nesen pēc inficēšanās ar kovida kornavīrusu mirusi Ogres novada Menģeles pagasta pārvaldniece! Tomēr vēl satraucošāki ir apstākļi kādos viss noticis.

Videoierakstā, kas nonācis raidījuma  rīcībā ir skatāms, ka Ogres mērs Egils Helmanis sarunājas ar Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļas (NVD VPN) vadītāju Evu Juhņēviču, kā arī ar nodaļas darbinieku Ņikitu Trojanski. Sarunā tiek pieļauts, ka sieviete inficējusies izbraukuma vakcinācijas laikā.

Lasi arī: Latvija zaudējusi lielu vīru – mūžībā devies Latvijas kultūras dzīvē ietekmīgs un svarīgs cilvēks

Saite uz video ir raksta beigās!

Būtiski, ka pārvaldniece pati esot bijusi vakcinējusies, bet pie Menģeles pagasta senioriem viņa vedusi ģimenes ārstes Ausmas Līcītes prakses darbinieci, kura, savukārt tad ir sirmgalvjus vakcinējusi pret Covid-19.

Video E. Helmanis valsts pārstāvjiem stāsta savu interpretāciju par notikumiem! Viņš saka, ka pašvaldība ir atsaukusies aicinājumam palīdzēt apzināt pret Covid-19 vēl nevakcinētos vecāka gada gājuma cilvēkus novada teritorijā.

Tā kā mums ir milzīga lauku teritorija – sešpadsmit pagasti, mēs esam gatavi arī izvadāt ģimenes ārstus vai feldšerus, lai varētu viņi vakcinēt šos seniorus,” tā Ogres domes priekšsēdētājs.

Pēc Helmaņa teiktā noprotams –  ar Covid-19 mirusī Menģeles pagasta pārvaldniece Ieva Jermacāne inficējusies, vedot pie senioriem ģimenes ārstes Ausmas Līcītes prakses darbinieci.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un noskatītos VIDEO

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru