Ja jūs domājat, ka pasaule – tā ir šausmīga vieta, tad šīs 27 fotogrāfijas ir tieši jums

14. Vīrietis kafejnīcas darbiniecei pateica, ka viņam slikti strādā rokas, un viņa bez liekiem jautājumiem sāka griezt gabaliņos viņa šķiņķi.

15. Paldies par labo sirdi, svešiniek!

16. Ieraudzīju šo mīlīgo pāri. Sieviete savam vīram daiļrunīgi aprakstīja visas ieraudzītās skulptūras, kā īsta profesionāle!

17. Vecākais brālis ieaijā savu māsiņu, lai viņa iemigtu.

 

18. Kad es biju mazs, es uzdāvināju savam tēvam mīksto rotaļlietu-vali, un pēc 18 gadiem ieraudzīju, ka viņš joprojām to glabā visnegaidītākajās vietās.

19. Šis vīrietis nāk uz veikalu, lai paturētu rokās suni. Viņa paša suns nomira, bet sieva neļauj ņemt citu, jo viņi jau ir samērā veci, un nespēs par suni rūpēties tā, kā to vajadzētu.

20. Ātrās ēdināšanas iestādes darbinieks palīdz invalīdam normāli paēst.

 

21. Šis puisis riskēja nonākt cietumā par to, ka no rezervāta iznesa un izglāba mazu lācēnu, kuru atrada pārgājiena laikā.

22. 16 gadus vecais Džeimijs Haringtons ieraudzīja vīrieti, kurš sēdēja uz tilta malas, un pajautāja “Vai ar jums viss ir kārtībā?” Šis necilais jautājums izglāba vīrietim dzīvību. Pēc dažiem mēnešiem vīrietis piezvanīja viņam un pateica, ka viņa sieva ir stāvoklī, un ka savu dēlu viņi nosauks par Džeimiju.

23. Šim vīrietim bija nepieciešama niere, un uz zvanu atbildēja tikai vecs paziņa, ar kuru pirms 50 gadiem viņš bija kopā mācījies skolā.

23. Tik laimīga par šo mazo meitenīti!

25. Studente atnesa savu jaundzimušo bērnu uz eksāmenu. Viņš sāka raudāt. Kad viņa paņēma viņu uz rokām, lai pašūpotu, profesors teica, ka pabaros viņu un pašūpos, lai meitene pabeidz atbildes. Lūk, kā tas izskatījās.

26. Sievietēm Irānā nav atļauts apmeklēt futbola spēles. Bet šīs 5 meitenes varēja!

27. Lūk, tas ir gars!

 

Vai jūs bieži saskaraties ar cilvēcisku labsirdību?

avots: banka.varenie.life

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru