Kāda suņa smagais liktenis. Viņam bija grūti palīdzēt, bet kādai sievietei tas izdevās

Sveiki, visi dzīvnieku mīļotāji. Šodien es jums vēlos pastāstīt kāda suņa stāstu, kurš nodzīvoja visnotaļ smagu dzīvi līdz brīdim, kad satika vienu sievieti. Stāsts par labsirdīgu cilvēku un viņa attieksmi pret mūsu mazajiem brāļiem.

LASI VĒL: Ja jūs domājat, ka pasaule – tā ir šausmīga vieta, tad šīs 27 fotogrāfijas ir tieši jums

Pēteris, tulkojumā no grieķu valodas nozīmē “akmens”, un tieši tā arī iesauca šo suni. Acīmredzot tāpēc, ka agrāk suns nekomunicēja ar cilvēkiem, viņam bija bailes, bija sarežģīti viņam pieiet klāt, jo tas uzreiz aizbēga. Tieši šie apstākļi kavēja suņa glābšanu.

Uz šo attēlu nevar skatīties vienaldzīgi…

Nabadziņu tomēr noķēra un aizveda uz dzīvnieku patversmi. Domāju, ka suns vienmēr ir dzīvojis uz ielas, jo, spriežot pēc viņa uzvedības un ārējā izskata, ar cilvēkiem tas nekad nebija kontaktējies. Tā sacīja dzīvnieku patversmes speciāliste. Dzīvnieki, kas atrodas līdzīgā stāvoklī, ir draudzīgāki, bet, kas attiecas uz šo suni, šķiet, ka agrāk neviens tam pat nebija pieskāries.

Suns bija briesmīgā stāvoklī, tas bija jāārstē no daudzām slimībām un pat pēc ārstēšanas kursiem viņa ciešanas joprojām bija manāmas. Lieta bija tāda, ka suns joprojām nevienam neuzticējās, nepameta būri, paslēpās un katru reizi, kad kāds tuvojās viņam, tas rēja.

Šķir nākošo lapu un apskaties, kā sunītis izskatās tagad! 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru