Ja jūs domājat, ka pasaule – tā ir šausmīga vieta, tad šīs 27 fotogrāfijas ir tieši jums

Reizēm mums visiem ir nepieciešams restarts, konstatē Bored Panda. Visiem mēdz būt tādas dienas, kad dzīve liekas mokoša un nepareiza, it kā visi būtu noskaņoti pret mums.

Bet pasaule nav noskaņota ne pret vienu! Tā nestāv uz vietas un tas ir lieliski. Vienkārši dažreiz mēs nepamanām labās izmaiņas.

Mēs ceram, ka šīs izlases fotogrāfijas būs tas glābiņš, kas jums bija tik nepieciešams.

1. Redzēt krāsas, kā normālam cilvēkam. Pirmo reizi. Šī meitene nopirka speciālas brilles daltoniķiem un bija pārsteigta, cik spilgta un brīnišķīga patiesībā ir mūsu pasaule.

2. Mums Lieldienās bija tradīcija – no rīta atrast krāsainus zaķu pēdu nospiedumus uz celiņiem pie mājām, kurās dzīvo bērni.

Bet šogad vīrietis, kurš atbildīgi no gada uz gadu pildīja šo misiju, nomira. Neviens no kvartāla iedzīvotājiem negaidīja ieraudzīt šos pēdu nospiedumus. Bet tie parādījās! Kā izrādījās, viņa 18 gadus vecais mazdēls (ar “sliktā puiša” reputāciju), vairākas stundas tos zīmēja, lai no rīta kaimiņu bērni nebūtu vīlušies.

3. Suns, kurš bija guvis daudzus apdegumus, beidzot satiek vetārstu, kurš viņu izglāba!

 

4. Mani vecāki ir precējušies nu jau 34 gadus.

Manai mammai ir demence pēdējā stadijā (diagnosticēja pirms 5 gadiem, kad viņai bija 53 gadi). Tēvs pastāvīgi viņu aprūpē. Reizēm viņa pat aizmirst, kā viņu sauc, bet vienmēr zina, ka ar tēti viņa ir drošībā. Ja tā nav mīlestība, tad kas?

5. Šis frizieris bērniem iedod 2 dolāru atlaidi, ja matu griešanas laikā viņi lasa grāmatu.

6. Pastaigas laikā šis suns sagrieza artēriju uz kājas.

Vīrietis izrādījās likteņa dāvana, jo saimniece nevarētu panest 31 kg smagu suni uz muguras. Deivs nepaņēma ne naudu, ne citas pateicības dāvanas, viņš tikai vēlējās palīdzēt.

7. Šim irāņu puisim ir vēzis, tāpēc viņš nevar iet uz skolu. Viņa skolotājs katru dienu nāk pie viņa un stāsta, kas bijis mācīts stundās.

8. Donam ir demence.

Viņa ģimene nevarēja šodien atbraukt, un viņš bez pārtraukuma raudāja. Ieraugot viņa asaras, man arī gribējās raudāt, tāpēc es viņam pateicu: “Nē! Ir taču Ziemassvētki! Tagad arī es esmu tava ģimene!” un piedāvāju uzņemt pāris ģimenes foto. Viņš piekrita.

9. Vienkārši padzīvojis vīrietis, kurš savu suni šūpina šūpolēs.

10. Lidojuma laikā bērnam, kuram ir astma, palika slikti. Tomēr uz klāja izrādījās lido ģeniālais ārsts Huršids Guru, kurš burtiski no nekā uztaisīja inhalatoru un izglāba bērnam dzīvību.

11. 13 kravas automobiļu vadītāji savācās zem tilta viens pie otra, lai izglābtu pašnāvnieku.

12. Šī sieviete ir Malāvijas cilts vadone. Viņa izjauca 850 bērnu laulības, un meitenes aizsūtīja uz skolu.

13. Skolotājs Ganā māca bērniem izmantot datoru, izmantojot zīmējumus uz tāfeles.

Šīs fotogrāfijas ir apceļojušas visu Internetu, un cilvēki visos Zemes nostūros sūtīja ziedojumus, lai viņi varētu nopirkt īstus datorus!

Šķir nākošo lapu un iedvesmojies

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru