Ja vēlies ātri aizmigt, tad istabā novieto šos augus!

Mūsdienās daudz cilvēku stresa pilnās ikdienas dēļ cieš no bezmiega, miega apnojas un murgiem. Tieši tādēļ kaut kas lietas labā ir jādara.

Par laimi, ir kāds dabīgs līdzeklis, kas palīdzēs tev aizmigt, kā arī uzlabos miega kvalitāti. Tagad tu varēsi izgulēties tā, kā tev pienākas.

Viss, kas tev ir jādara, lai uzlabotu miegu – tev jānovieto kāds no šajā rakstā minētajiem augiem savā guļamistabā. Tādā veidā iegūsi relaksējošu un mierīgu atmosfēru.

Svītrainā sansevjēra

Šis ir viens no labākajiem augiem-gaisa attīrītājiem. Tieši šo augu daudz ekspertu iesaka novietot guļamistabā. Svītrainā sansevjēra attīra gaisu no formaldehīdiem un citiem toksīniem, kas rodas no saplākšņa, tabakas dūmiem, griestu flīzēm, audumiem, grīdas segumiem un virsmām.

Lasi vēl: Astroloģes prognoze uz 2017. gada augustu. Šajā mēnesī tevi gaida pārsteigumi un vilšanās!

Pušķu hlorofīts

Šis ir labākais gaisa attīrītājs mājās. Tas attīra no 90% potenciālajām vēzi izraisošajām ķimikālijām. Tāpat tas absorbē dažādus aromātus, uzlabojot miega kvalitāti.

Lavanda

Relaksējošās lavandas īpašības tiek izmantotas jau gadiem – lavanda palīdz atbrīvoties no trauksmainības un nomierina. Tāpat šis augs palēlina sirdsdarbības ātrumu un nodrošina mierīgu atmosfēru guļamistabā.

 

Spread the love

Pievienot komentāru