Ja vēlies savu mājokļa dizainu atsvaidzināt netērējot daudz naudas, tad šis būs tev! Tev vajadzēs tika tapešu rulli pēc tavas izvēles

Šī meitene sociālajos tīklos padalījās ar savu video rullīti, kurā dara brīnumu lietas ar tapešu rulli. Ir nepieciešama tikai fantāzija un gatavs! 

Lasi vēl: Uz mēles kūstoši salātiņi ”Vīrietis zem tupeles”. Nosaukuma dēļ vien ir vērts pamēģināt!

Meitene nolēma izmēģināt ko jaunu un bija pārsteigta par rezultātu. Jaunā dāma nolēma pamainīt mājokļa interjeru, tāpēc viņai vajadzēja tapešu rulli. Tapetes vari izvēlēties pēc pašas gaumes.

Rezultātā izveidojas papīra žalūzijas. Lai tās izveidotu tev tikai vajadzēs: papīra nazis, lineāls ar zīmuli, perforators, abpusējā lente, skavas un parasta balta drēbju lente.

Visu satiniet kā akordeonu. Lai vieglāk jums būtu saprast darba gaitu esam pievienojuši video rullīti, kurā viss ir pateikts un parādīts. Skatīt šeit: VIDEO

Lasi vēl: Kā iemīlēsies katra zodiaka zīme sākot no oktobra līdz decembrim

Šādas žalūzijas ne tikai izrotās jūsu mājokli, bet arī pārsteigs visus viesus, kas ieradīsies pie jums. Nav nepieciešams vairs tērēt kaudzi naudas, lai pamainītu mājokļa interjeru. Viss ir daudz vienkāršāk un ātrāk!

Padalies ar šo ar saviem draugiem!

avots

Spread the love

Pievienot komentāru