Jauna un nepatīkama informācija par Prinča Čārlza un viņa jaunākā dēla prinča Harija konfliktu

Britu mediji noskaidrojuši jaunu un nepatīkamu informāciju par prinča Čārlza un viņa jaunākā dēla prinča Harija attiecībām.

Viņu attiecības esot sasniegušas visu laiku “zemāko līmeni”, vēstī portāls “Mail Online”. Tiek apgalvots, ka abi nav sarunājušies mēnešiem ilgi un krīze iestājusies pēc tam, kad princis Harijs ar sievu Meganu sniedza interviju TV amerikāņu dīvai Oprai Vinfrijai.

Vēl tikai salīdzinoši nesen princis Čārlzs stāvēja blakus savam dēlam princim Harijam viņa un Meganas Mārklas kāzu dienā, raudzījās debesīs, kur tika izšauta krāšņā un nenoliedzami dārgā uguņošana par godu Saseksas hercogu kāzām.

Čārlzs, tipiski savā humorā, uzsita pa plecu blakus stāvošajam dēlam un ironiski jautāja: “Un kurš par to visu maksā?”.

“Tu, vecīt!” – ne mirkli nesamulsis atbildēja princis Harijs. Vēl dažas stundas pirms tam princis Čārlzs, kurš ir nākošais Lielbritānijas karalis, pie altāra veda amerikānieti Meganu, jo viņas tēvs meitas kāzās nepiedalījās.

Lasi arī: Ķīniešu horoskops: kuros gados dzimušās zīmes izbaudīs vislielāko veiksmi 2022. gadā

Lai arī Čārlza un Harija attiecības varēja patiešām dēvēt par ironiskām un ar “melna humora” devu, tās bija īstas un neviens nekad nav apšaubījis, ka Čārlzs savu jaunāko dēlu patiešām mīl.

 

Taču viņa izteikumi gan Opras Vinfrijas šovā, gan vēlāk, vairākās intervijās un podkāstos, kur Harijs pārmeta tēvam “neprasmi viņu audzināt”, “nozagto bērnību”, Čārlza iecietība sāka izsīkt. Kādā podkāstā princis Harijs žurnālistam teica:

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru