Joki ar viņiem ir mazi: četras zodiaka zīmes, kas nezina kā un bieži arī nemaz negrib piedot

Astrologi nosaukuši četras aizvainojamākās zodiaka zīmes, kuras nespēj un nevēlas piedot saviem pāridarītājiem. Kā stāsta astroloģe Olga Osipova, visilgāk piedot nespēj četras zodiaka zīmes.

Kuras, noskaidroja dzentlmenis.com žurnālisti.

 

Auns

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji pat iedomāties nevar, ka kāds viņus pametīs. Viņi nekavējoties pieprasa paskaidrojumus un atvainošanos.

Viņi nesaprot, kā tas var būt: viņi tik daudz laika veltīja kādam, kurš var vienkārši apgriezties un tā aiziet no viņiem. Turklāt, pat ja jūs sāksiet Aunam skaidrot, kas ar viņiem nav kārtībā, viņi to nespēs klausīties, saprast un pieņemt. Komunikācija, visticamāk, tiks pārtraukta vienreiz un uz visiem laikiem.

 

Vēzis

Vēl viena ārkārtīgi jutīga zodiaka zīme ir Vēzis. Viņi nikni un mūžīgi ienīdīs to, kurš kaut kādā veidā nodarīja ļaunu ne tik daudz viņiem, cik viņu radiniekiem un draugiem.

Lasi arī: Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2022. gada 9. maija līdz 15. maijam visām zodiaka zīmēm

Fakts ir tāds, ka ģimene Vēžiem ir viss un pat vairāk, un viņi to sargās līdz pēdējam elpas vilcienam. Neriskējiet nodarīt sliktas lietas kādam no Vēža radiniekiem – tavā ceļā parādīsies ārkārtīgi atriebīgs, nikns un atriebīgs cilvēks.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu 2 šai ziņā visizteiktākās zīmes

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru