Jūs joprojām gultā laižat kaķi? Iesakām ar steigu izlasīt šo rakstu un uzzināt ko tādu, ko tiešām iepriekš nezinājāt

Fakti par kaķiem
– Jūsu nervu sistēma nostabilizēsies un būs labā darba kārtībā. Kaķa murrāšana samazina stresa līmeni, samazinot trauksmes un nemiera sajūtu.
– Jums vienmēr būs uzticams atbalsts. Grūtos laikos kaķi palīdzēs jums tikt galā ar smagajām sajūtām, viņi samazinās dusmas, naidu un sēras.
– Jums uzlabosies personīgā dzīve. Apmēram 70% vīriešu spēj uzticēties daudz vairāk tām sievietēm, kurām ir kaķis.
– Jūs kļūsiet daudz gudrāki. Komunicēšana ar tik sarežģītiem dzīvniekiem kā kaķi, palīdzēs jums kļūt daudz gudrākiem un uzlabos komunicēšanas spējas ar citiem dzīvniekiem.
– Jūs daudz retāk dosieties apmeklēt ārstus. Par kaķu dziednieciskajām īpašībām zināms jau sen. Medicīnā ir zināms virziens, kas saucas felinoterapija (kaķu terapija), kas izmanto pūkainīšu murrāšanu cilvēka dažādu slimību ārstēšanai.
– Jums uzradīsies lielisks draugs. Pavisam neseni pētījumi liecina par to, ka kaķa esamība dzīvoklī ir pielīdzināma dzīvošanai pārī ar kādu. Kaķi prot dāvāt maigumu un mīlestību.
– Jūs pierādāt savu labsirdību. Kaķi zina, kam drīkst un kam nedrīkst uzticēties, turklāt viņi sniedz priekšroku tikai kārtīgiem un labiem cilvēkiem.
– Jūsu gulēšanas režīms normalizēsies. Sen pārbaudīts fakts – sieviete spēj daudz labāk atpūsties tad, ja viņai blakus uz spilvena guļ kaķis, nevis romantisks partneris.
– Jūsu bērniem nebūs alerģijas. Kaķi brīnumainā veidā spēj nostiprināt bērnu imunitāti, novēršot dzīvē alerģisku reakciju veidošanos un pat astmu.
– Kaķis var izglābt jums dzīvību. Ir zināmi ļoti daudzi gadījumi, kad kaķis ir pamanījis ugunsgrēku vai gāzes noplūdi daudz ātrāk par pašu saimnieku, viņi ir sacēluši traci vai troksni, tādā veidā izglābjot savu saimnieku.

Lasi vēl: Kāds vīrietis vietnē ”facebook” uzdāvinās kādam veiksminiekam par velti Lexus LX 570

Vēl kaķiem ļoti patīk ķert dažādus grauzējus un citus kustoņus, kas mēdz saimniekiem radīt paniku un šausmas. Pat tad, ja jums mājvietā nav nekādu nevēlamu viesu, kaķi parasti nodarbina sevi ar kožu, odu, mušu un maijvaboļu ķeršanu.
Lai kaķis spētu sniegt labumu savam saimniekam, tam ir jānodrošina labvēlīgi dzīves apstākļi. Tādēļ saudzējiet savu kaķi, rūpējieties par to un izturieties pret viņu ar mīlestību. Kaķis sniegs pretī jums visu savu mīlestību, un, ticiet mums, mīlestība šajā mazajā sirsniņā ir atliku likām.

Jums iepatikās mūsu raksts? Tad noteikti dalieties ar to!

 

avots

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lasītājs</cite>

    kāds te vispār sakars ar virsrakstu? Vai jums vispār vienalga kāds saturs, ka tikai spiež uz jūsu lapām? Totāla atkritumu izgāztuve te ir.

Pievienot komentāru