Jūs neticēsiet ko suns izvilka no atkritumiem! Par šādu glābšanu vēl pilsētā nebija dzirdēts!

Suns atrada jaundzimušo! Anžela paņēmusi jaundzimušo zobos devās meklēt cilvēkus, kas spēs mazulim palīdzēt. Sieviete stāvēja pie ārdurvīm. Ieraudzījusi suni ar atradumu viņa bija šokā un nezināja ko darīt.

Bērns – meitenīte bija vien pāris stundas parādījusies šai pasaulē. Pat viņas nabassaite nebija vēl pārgriezta un karājās meitenītei vēl joprojām. Māte dzemdēja un pameta mazuli nomirt atkritumos.

Bērns pat nebija nekur ietīts, vienkārši iemests kails. Mājsaimniece paņēma no suņa mutes jaundzimušo un bija pārsteigta cik uzmanīgi suns izturējās pret bērnu. Uz ķermeņa nebija ne skrāpēju, ne zobu nospiedumu. Anžela izturējās ļoti maigi.

Bērns tika nogādāts slimnīcā, ārsti viņu apsekoja un neatrada nekādas nepilnības – meitenīte bija pilnībā vesela un tagad viņai bija iespēja dzīvot kā normālam cilvēkam. Tas viss pateicoties Anželai. Bail pat iedomāties kas varēja notikt, ja suns nebūtu meitenīti aiznesis sievietei…

Gudrinieci Anželu uzreiz piekrita adoptēt vairāki pilsētiņas iedzīvotāji, bet pagaidām viņa vēl nevienam nav pieķērusies. Vēl iedzīvotāji ir ievērojuši, ka Anžela bieži apskraida vietējos atkritumus, kaut gan nav izsalkusi un katru dienu tiek barota un lutināta. Iedzīvotāji uzskata, ka viņa pārbauda vai kādam vēl nav nepieciešama viņas palīdzība.

Jācer, ka Andžela beigu beigās atradīs saimnieku, pie kura viņa vēlas ikdienā dzīvot, jo šis suns ir īsts varonis! Diemžēl meitenītes mātes IQ izrādījās zemāks, par suņa. Šai sievietei izskatās vienkārši nav sirds…

Vēlam veselību un mīlestību mazajai veiksminiecei! Kad izaugs lielāka viņai būs interesants stāsts par to, kā suns viņu izglāba un nogādāja drošībā.

Padalies ar šo apbrīnojamo stāstu ar saviem draugiem! 

Avots: klewo.com

Spread the love

Pievienot komentāru