Kā aizsargāt sevi no negatīvās enerģijas

Lūk, pieci veidi kā sevi pasargāt:

1) Atcerieties, ka jūs nespējat izpatikt visiem cilvēkiem
Ja kāds jums sūdzās, tad necentieties izpatikt šim cilvēkam. Tas tikai izvilks no jums enerģiju un piespiedīs jūsu enerģijai būt atkarīgam no otras personas. Ne visi jūs mīlēs. Cilvēki dzīvo uz zemes cita iemesla dēļ. Mīliet no sākuma sevi un jūs šādā veidā radīsiet sev apkārt neredzamu spēka un aizsardzības lauku, kas jūs pasargās no slimībām un sliktās enerģijas. Kā arī atcerieties, ka jūs nespēsiet visus izmainīt. Nepadariet to par savu misiju.

2) Ar piesardzību ielaidiet savā dzīvē nepazīstamus cilvēkus

Jūsu ķermenis, prāts un rīcība – tās ir jūsu bruņas. Vai cilvēkiem vajag noslaucīt kājas pirms ieiet vai tas ir normāli, ka viņi velk iekšā netīrumus tavā dvēselē? Ja jūs kādā jaukā dienā iedosiet cilvēkam gabaliņu maizes, viņš tev paprasīs veselu klaipu jau nākamajā dienā. Ja jūs kādam pajautāsiet palikt pie jums pa brīvdienā, tad viņš var uzkavēties pat nedēļām.

Es kaut kad domāju, ka mana sieva ir auksta un noslēgta pret dažiem mūsu kaimiņiem. Tik līdz es sapratu, ka viņa vienkārši ciena sevi un savu māju, es viņu sapratu un novērtēju. Ir robeža, kuru nedrīkst pārkāpt un pirms tam ir jāpasaka stingrs un skaļš «NĒ!».

3) Pietiek uzmanību pievērts muļķiem!
Parazītam ir nepieciešams saimnieks, lai izdzīvotu. Kad jūs pievērsiet kādam citam savu uzmanību jūs viņam atdodiet enerģiju savu. Enerģētiskie vampīri turpinās zagt jūsu domas un turpinās iznīcināt jūsu enerģijas lauku. Daži cilvēki vienkārši speciāli bojās jums dzīvi, lai tikai pārtiktu uz jūsu enerģijas visu dzīvi un tad dosies pie nākamā upura.

Neļaujiet! Ignorējiet! Varbūt kādam cilvēkam darbā neveikses, būs likstas mīlas dzīvē un tieši šīs neveiksmes jūs paņemsiet sev, ja turpināsiet pievērst viņam uzmanību. Mīliet sevi, neļaujiet cilvēkiem jums stāstīt viņu problēmas, vienkārši sakiet, ka neesat gatavi bēdu stāstiem.

4) Elpojiet svaigu gaisu
Izejiet dabā, meditējiet, atpūtieties un elpojiet. Attīriet sevi no iekšienes un nodarbojieties ar aktīvu dzīvesveidu. Kustieties kā taurenītis: maigi, bet ne ātri. Elpošana palīdzēs asinīm organismā daudz ātrāk pieplūst un jūs pats jutīsiet lielu enerģijas pieplūdumu pat no nelielas pastaigas pa mežu.

Ejiet ar augsti paceltu galvu, domājiet labas domas, veltiet citiem cilvēkiem smaidu un siltus vārdus, bet neļaujiet nevienam izbojāt jūsu noskaņojumu. Kāpurs ēd visu, kas atrodas viņam apkārt un kļūst resnāks un mazkustīgāks. Viņam ir no sākuma jākļūst vieglam, lai spētu lidot.

5) Paņemiet 100% atbildību par savām domām un emocijām
Kā jūs jūtaties – 100% tā ir jūsu atbildība. Dzīve dod izaicinājumus, lai jūs pārbaudītu. Esiet stiprāks nekā apkārtējie. Jūs neesat upuris un nevienam nav varas pār jums. Padomājiet kā jūsu domas pārvēršas par situāciju. Tik līdz paņemsiet atbildību pār savu rīcību jūs saplūdīsiet daudz augstākā prāta līmenī un to varēs sajust.

Ticiet un jums viss izdosies! Māka izveidot aizsardzības lauku ap sevi rodas tajā brīdī, kad jūs iemīlet paši sevi. Atcerieties ka jūs esat pelnījis laimi uz šīs zemes. Iegaumē, ka pateikt nē, tas ir normāli un jūs pats esat autors savai enerģijai ap sevi.

Avots: klewo.com

Spread the love

Pievienot komentāru