Kā atvadīties no vientulības? Spēcīgi buramvārdi pret vientulību, kas palīdzēs atrast otro pusīti

Ziemas periodā var izteikt brīnišķīgus buramvārdus, lai savai dzīvei piesaistītu mīlestību.

Ikviens kaut reizi dzīvē ir izjutis vientulību. Visbiežāk cilvēki satiekas ar pašu parastāko un slimīgāko vientulību – ar otrās pusītes trūkumu.

Pie tā var pierast, bet dzīvot, protams, vieglāk nekļūst. Daudzi cilvēki ķeras klāt pie buramvārdiem un rituāliem, lai piesaistītu mīļoto cilvēku. Visefektīvāk to veikt tad, kad dabā ir vai nu Jauns mēness, vai pilnmēness. Tuvākā tāda diena pienāks jau pavisam drīz.

Lasi arī: Cunami iznīcinās vairākas valstis: spāņu gaišreģe prognozējusi vispasaules haosu 2022. gadā

4.decemrbī būs pēdējais 2021. gada Jaunais mēness. Šis, kā vēl nekad, būs īpašs laiks, lai izteiktu buramvārdus pret vientulību.

Lai to izdarītu, vajadzēs sveci. Vislabāk sagaidīt nakti, lai uz ielas būt aukstāks. Vajag maisiņā vai traukā ielikt sniegu un aiznest to uz mājām. Rituāla veikšanai vajadzēs pavisam nedaudz sniega, bet var paņemt vairāk, ja nu sniegs sāk kust ļoti ātri.

Nepieciešams aizdegt sveci un mājā izslēgt visu gaismu. Paņemiet sauju sniega sev rokās un uzlieciet rokas virs sveces, lai jūs sajustu tās siltumu. Sniegs sāks kust. Šajā brīdī nepieciešams izteikt sekojošu frāzi:

“Vientulība un aukstums – mani vajātāji. Esmu no tiem noguris – lūk, tie ir nodevēji. Mēness, palīdzi man. Dod man cilvēku mīļoto. Lai mīlētu viens otru, lai sargātu viens otru no nelaimēm.”

Atbrīvojaties no sniega un rokās uzkrātā ūdens. Ja svece nav nodzisusi, tad rituāls noritējis veiksmīgi. Ja liesma pati nodzisa, vai arī jūs to nodzēsāt ar ūdeni, buramvārdi nenesīs rezultātu. Atkārtot rituālu var tikai nākamajā spēcīgajā mēness kalendāra datumā.

Spread the love

Pievienot komentāru