Cunami iznīcinās vairākas valstis: spāņu gaišreģe prognozējusi vispasaules haosu 2022. gadā

 

Tradicionāli decembrī iestājas dažādu prognožu un pareģojumu periods nākamajam gadam, kurus veic oficiālu dažādu jomu eksperti, kā arī ezotēriķi.

 

Kā katru gadu, savu vārdu saka arī dažādi gaišreģi.

Šodien iepazīstināsim ar populārās spāņu gaišreģes Azumas Karavaki prognozēm. Ārpus savas valsts viņa ir zināma vien šauram cilvēku lokam, kas interesējas par ezotēriku, bet dzimtenē viņu pazīst kā cilvēku, kura paredzējumi piepildās ar biedējošu precizitāti.

Azuma Karavaki nav gaišreģe šī vārda tiešā nozīmē. Kā viņa pati saka, viņa “neredz” notikumus, bet periodiski nonāk stāvoklī, kas līdzīgs transam, bet tajā sazinās ar gariem. Viņi pastāsta Azumai dažādu informāciju, kas saistās ar nākotni.

Lasi arī: Tamāra Globa: 5 zodiaka zīmes, kurām gada beigās sāksies baltā svītra dzīvē

Visbiežāk Azuma redz to, kas notiks Spānijas teritorijā, bet periodiski gari viņai “parāda” notikumus, kas skar visu cilvēci. Liels mīnuss ir tas, ka gari nepasaka biedējošo notikumu datumus. Kā skaidro pati gaišreģe, citā pasaulē nav tādas laika izpratnes kā mums, tāpēc ir grūti novērtēt, kad var notikt viena vai otra kataklizma.

No savas pieredzas Azuma secina, ka redzētie notikumi var norisināties robežās no dažiem mēnešiem līdz diviem gadiem kopš transa brīža.

Attiecībā uz nākamo, 2022. gadu, gaišreģe veica vairākas briesmīgas prognozes, kas skars dažādas planētas vietas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru