Cunami iznīcinās vairākas valstis: spāņu gaišreģe prognozējusi vispasaules haosu 2022. gadā

Gari viņu brīdinājuši par to, ka ASV dienvidos izcelsies spēcīgs ugunsgrēks, kas kļūs par iemeslu tehnogēnai katastrofai.

Pēc tās paliks milzīga izdegusi platība un apjomīgi finanšu zaudējumi. Arī daba cilvēkiem atnesīs nepatīkamus pārsteigumus. Okeāna dziļumā starp Ķīnas un Japānas krastiem notiks spēcīga zemestrīce, kas izprovocēs cunami.

Vilnis iznīcinās dzīvesvietas piekrastes zonā. Bet Dienvidameriku skars spēcīga viesuļvētra, kura nopostīs vairākas pilsētas. Dabas katastrofas neies secen arī Āfrikai un Eiropai. Tur notiks vairāki vulkānu izvirdumi, kuri piespiedīs cilvēkus atstāt savas dzīvesvietas.

Lasi arī: Tamāra Globa: 5 zodiaka zīmes, kurām gada beigās sāksies baltā svītra dzīvē

Dabas katastrofu sekas novedīs pie ražas zuduma un ražošanas iznīcināšanas, kas negatīvi ietekmēs ekonomiku un iedzīvotāju dzīves līmeni. Diemžēl daži no šiem pareģojumiem, šķiet, jau ir stājušies spēkā: vulkānu izvirdumi, ugunsgrēki un lietusgāzes nepameta planētu visu gadu.

Bet ir arī labas ziņas. Azumai gari “atklāja”, ka postošā epidēmija pakāpeniski mazināsies, un pasaule varēs atgriezties pie ierastās dzīves.

Ticēsim uz labāko un cerēsim, ka katastrofiskās prognozes nepiepildīsies.

 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru