Kā dilles saglabāt svaigas bez saldēšanas. Tagad arī ziemā varu baudīt vasaras garšas!

Mēs esam jums sagatavojuši fantastisku metodi, kas palīdzēs dilles uzglabāt svaigas pat vairākus mēnešus, turklāt nesasaldējot tās.

Dilles ir ļoti veselīgs produkts, kas palīdz cīnīties ar veselu virkni dažādu veselības problēmu: palīdz bezmiega gadījumā, ja ir meteorisms, hipertonija, gastrīts, cistīts un dažādas nieru slimības. Tās spēj pat samazināt galvassāpes. Tāpat dilles palielina apetīti un uzlabo vielmaiņu.

Lasi vēl: ”Manuprāt mani kāds noklausās”… 5 pazīmes, ka jūsu mobilo telefonu kāds noklausās
Taču dilles pie mums ir iecienītas ne tikai to labvēlīgo īpašību, bet arī garšas un aromāta dēļ. Dilles spēj sniegt “odziņu” putnu gaļas, citu gaļas produktu un dārzeņu ēdieniem. Tieši tādēļ mēs esam jums sagatavojuši fantastisku metodi, kas palīdzēs jums dilles saglabāt svaigas vairāku mēnešu garumā, nemaz nesasaldējot tās.

Kā uzglabāt dilles bez sasaldēšanas?

  • Dilles nomazgājiet un nosusiniet. Tām nekādā gadījumā nevajadzētu būt pat mitrām.
  • Izmazgājiet burciņas, kurās uzglabāsiet dilles, un kārtīgi nosusiniet tās.
  • Dillēm nogrieziet nost biezos kātiņus un salieciet visas zaļās daļas burciņās.
  • Lieciet zaļumus ledusskapī.

Lasi vēl: 5 pašas sarežģītākās zodiaka zīmes. Raksturs vienkārši briesmīgs!

Šādā veidā dilles var tikt uzglabātas no diviem līdz trim mēnešiem. Ja jums būs nepieciešamas dilles, atliks vien attaisīt burciņu un paņemt nepieciešamo daudzumu.
Ja gadījumā no sava dārziņa savācāt tik daudz dilles, ka tās uzreiz nemaz nav iespējams apēst, tad noteikti izmantojiet mūsu ieteikto diļļu uzglabāšanas metodi, lai vēl pāris mēnešus spētu izbaudīt svaigo diļļu garšu un aromātu.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru