Ka es jums saku – sieviete ar bērnu ir sliktākās no iespējamām attiecībām

Sieviete ar bērnu: sliktākās no iespējamām attiecībām.

Es normāli attiecos pret sievietēm, kurām ir bērni. Nekad neuzskatīju bērnus tā teikt par “piekabi”.

Bet šogad pats iepazinos ar vientuļu sievieti, kurai jau ir piecgadīgs dēls.  Pirmais “brīdinājuma zvans” notika, kad sieviete mani iepazīstināja ar dēlu. Puika uz mani skatījās kā vilks.

Ja jūs man jautāsiet, vai mazs puika var būt greizsirdīgs, tad es atbildēšu – un kā vel var. Tādu greizsirdību pat pie pieaugušajiem reti varēs satikt. Domāju, ka no tā veidojās visas problēmas: puika ko tik neizstrādāja, lai mamma paliktu mājās, bet nekādā gadījumā nenāca uz randiņu kopā ar mani. Viņš simulēja sliktu pašsajūtu, rīkoja histērijas, meloja.

Es domāju, ka paies laiks un puika pārstās tā uzvesties.

Centos ar viņu izveidot saikni: dāvināju rotaļlietas, vedu uz kafejnīcām, pirku interesantas grāmatas. Manas rotaļlietas “dzīvoja” tikai dienu vai divas, pēc tam izrādījās salauztas, grāmatas “pazuda”.

Lasi arī: Latvijā drīzumā varētu ieviest aizliegumus izmantot automašīnas tiesības

Mēs ar sievieti pamēģinājām dzīvot kopā. Tad viss kļuva vēl sliktāk: puika taisīja histērijas, pret mani izturējās kā iebrucēju, neļāva mums palikt divatā.

Mani puika vispār neklausīja. Viņš mani dzirdēja, bet rīkojās pilnīgi pretēji. Kaut kā reiz no rīta manu izgludināto kreklu nosmērēja ar tinti:pildspalva iztecēja pilnībā. Es gribēju par to viņu ielikt kaktā, bet bērna māte uz mani uzkliedza, pateica, ka man nav tiesību sodīt viņas bērnu. Pēc viņas domām, pret bērnu jāizturas tikai ar maigumu un mīlestību.

Pēc pāris dienām mēs izšķīrāmies galīgi. Man apnika. Dzīve trijatā bija neiedomājams murgs.

Sev es galīgi nolēmu, ka labāk būt vienam, nekā censties kļūt par trešo lieko ģimenē.

 

Kāds ir jūsu viedoklis šajā jautājumā? Vai jums ir savs skatījums/pieredze par to, kā bērns ģimenē pieņem svešu vīrieti? 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru